Connect with us

NEWS

Κ.Ε.ΔΗ.Σ.: Δωρεά του 1ου αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Published

on

Το πρώτο αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο αποκτήθηκε από τη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών δώρισε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών. Το πρόγραμμα ανακύκλωσης καπακιών στις κόκκινες καρδιές που έχουν στηθεί σε διάφορα σημεία του Δήμου, υλοποιεί η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. απότον Ιούνιο του 2022, με στόχο να συγκεντρώνονται τα καπάκια σε συγκεκριμένα σημεία και να ανακυκλώνονται με ανταποδοτικά οφέλη. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το αμαξίδιο παρέδωσε η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.               κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη στον Διοικητή κ.Νικόλαο Φαρμάκη. Σε δηλώσεις της        η κ. Παλάζη υποστήριξε:«Η καρδιά της ανακύκλωσης καπακιών χτυπά στον Δήμο μας από τον περασμένο Ιούνιο. Η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. τοποθέτησε δέκα κόκκινες καρδιές και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των μηνών οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης φροντίζουν, ώστε τα καπάκια να συλλέγονται και να αποστέλλονται στον φορέα διαχείρισής τους. Ανταποδοτικά λάβαμε το πρώτο αμαξίδιο, το οποίο σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να το δωρίσουμε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι αρχίζει να αποκτά αξία και να έχει αποτέλεσμα, η συνήθεια της ανακύκλωσης και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στην καθημερινότητα μικρών και μεγάλων. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.»

Παράλληλα η κ. Παλάζη ευχαρίστησε όλους τους Σερραίους πολίτες αλλά και φορείς, σχολεία, συλλόγους, εταιρίες , που συλλέγουν καπάκια και συνεισφέρουν με τον τρόπο  τους στην όλη προσπάθεια.

Με τη σειρά του ο Διοικητής του Γ.Ν. Σερρών κ. Νικόλαος Φαρμάκης ευχαρίστησε την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και την Πρόεδρό της κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, για την ευγενική και ουσιώδη δωρεά του αμαξιδίου, το οποίο όπως τόνισε θα ενισχύσει τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου.

NEWS

Μαργαριτα Ταμουτζιδου – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σερρών

Published

on

By

Η Μαργαριτα Ταμουτζιδου πήρε την απόφαση να συστρατευτεί με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη και σε αυτές τις εκλογές και να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Συμμαχία Σερραίων»!

Η Μαργαρίτα είναι μία ενεργή πολίτης, ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά θέματα και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα παιδιά.

Μητέρα δύο παιδιών η ίδια, εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και είναι απόφοιτος του Τμήματος «Διοίκηση Επιχειρήσεων» του πρώην ΤΕΙ Σερρών (νυν ΔΙΠΑΕ).

Επιπροσθέτως, υπήρξε για αρκετά χρόνια Γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Λυκείου Σερρών και είμαι σίγουρος ότι θα αγωνιστεί μαζί μας για να διεκδικήσει ακόμη περισσότερα για το Δήμο Σερρών!

Άννα Κοσμίδου-Μανδέλα, Γλυκερία Σκιαδοπούλου – Καρπουζάκη και Μαργαριτα Ταμουτζιδου, όλες Υποψήφιες Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Σερρών.

Continue Reading

NEWS

Άννα Κοσμίδου-Μανδέλα – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σερρών

Published

on

By

H Άννα Κοσμίδου-Μανδέλα, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση, στο πλευρό του Αλέξανδρου Χρυσάφη. Η Kosmidou Anna, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, είναι Βρεφονηπιοκόμος στο επάγγελμα, κόρη του Αλέκου Κοσμίδη και κατέρχεται για πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο!

Πνεύμα ανήσυχο και άνθρωπος της προσφοράς, η Άννα αποφάσισε να συμμετάσχει ενεργά στην περαιτέρω αναβάθμιση του Δήμου Σερρών και στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του!

Σημείωμα Άννας Κοσμίδου:

Ήταν πολύ τιμητική η πρόταση του Δημάρχου Σερρών, Αλέξανδρου Χρυσάφη να κατελθω μαζί του και μαζί με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για το κοινό καλό και είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι θα καταφέρουμε να πάμε το Δήμο Σερρών ακόμη πιο ψηλά. Καλό μας αγώνα και καλή επιτυχία.

Άννα Κοσμίδου-Μανδέλα, Γλυκερία Σκιαδοπούλου – Καρπουζάκη και Μαργαριτα Ταμουτζιδου, όλες Υποψήφιες Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Σερρών.

Continue Reading

NEWS

Βασίλειος Χαρπαντίδης – Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σερρών

Published

on

By

Λίγα λόγια για το Βασίλη…

• Γέννημα θρέμμα Σερραίος

• Βραβευμένος επαγγελματίας φωτογράφος

• Ταξιδιωτικός πράκτορας – Expert εκδρομών εξωτερικού

Οι Σέρρες είναι η ζωή μου! Στόχος μου η αντιμετώπισή των αναγκών του Δήμου,
με άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες για οριστικές λύσεις.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 Karpouzakis. (mail: karpouzakisagd@gmail.com, tel.: 2321-307662)