Connect with us

NEWS

Νέος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σερρών ορκίστηκε ο Κωνσταντίνος Ίντος

Published

on

Ορκίστηκε σήμερα Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 ενώπιον του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σερρών Κωνσταντίνος Ίντος μετά την αδόκητη απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Παιδείας Δημήτρη Σιαμάγκα.

Ο Κωνσταντίνος Ίντος καταλαμβάνει τη θέση του εκλιπόντος ως πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος στην παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ» στη Δημοτική Ενότητα Σερρών.

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης συνεχάρη τον νέο Δημοτικό Σύμβουλο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία.

«Καλωσορίζουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Κωνσταντίνο Ίντο, έναν αξιόλογο Σύμμαχο σε μία δύσκολη συγκυρία μετά την απώλεια του Δημήτρη Σιαμάγκα.

Είμαι σίγουρος ότι ο Κωνσταντίνος Ίντος, πολιτικός μηχανικός και δραστήριος επιχειρηματίας, θα εκπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα νέα του καθήκοντα επιδεικνύοντας  σύνεση, ομόνοια και υπευθυνότητα, τα οποία χρειαζόμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο», υπογράμμισε ο κ.Χρυσάφης.

Από την πλευρά ο κ.Ίντος αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Δημήτρη Σιαμάγκα, ευχαρίστησε τον δήμαρχο και επισήμανε ότι θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις το έργο της Δημοτικής Αρχής για το καλό του Δήμου και των Δημοτών.

NEWS

Μαργαριτα Ταμουτζιδου – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σερρών

Published

on

By

Η Μαργαριτα Ταμουτζιδου πήρε την απόφαση να συστρατευτεί με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη και σε αυτές τις εκλογές και να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Συμμαχία Σερραίων»!

Η Μαργαρίτα είναι μία ενεργή πολίτης, ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά θέματα και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα παιδιά.

Μητέρα δύο παιδιών η ίδια, εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και είναι απόφοιτος του Τμήματος «Διοίκηση Επιχειρήσεων» του πρώην ΤΕΙ Σερρών (νυν ΔΙΠΑΕ).

Επιπροσθέτως, υπήρξε για αρκετά χρόνια Γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Λυκείου Σερρών και είμαι σίγουρος ότι θα αγωνιστεί μαζί μας για να διεκδικήσει ακόμη περισσότερα για το Δήμο Σερρών!

Άννα Κοσμίδου-Μανδέλα, Γλυκερία Σκιαδοπούλου – Καρπουζάκη και Μαργαριτα Ταμουτζιδου, όλες Υποψήφιες Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Σερρών.

Continue Reading

NEWS

Άννα Κοσμίδου-Μανδέλα – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σερρών

Published

on

By

H Άννα Κοσμίδου-Μανδέλα, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση, στο πλευρό του Αλέξανδρου Χρυσάφη. Η Kosmidou Anna, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, είναι Βρεφονηπιοκόμος στο επάγγελμα, κόρη του Αλέκου Κοσμίδη και κατέρχεται για πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο!

Πνεύμα ανήσυχο και άνθρωπος της προσφοράς, η Άννα αποφάσισε να συμμετάσχει ενεργά στην περαιτέρω αναβάθμιση του Δήμου Σερρών και στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του!

Σημείωμα Άννας Κοσμίδου:

Ήταν πολύ τιμητική η πρόταση του Δημάρχου Σερρών, Αλέξανδρου Χρυσάφη να κατελθω μαζί του και μαζί με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για το κοινό καλό και είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι θα καταφέρουμε να πάμε το Δήμο Σερρών ακόμη πιο ψηλά. Καλό μας αγώνα και καλή επιτυχία.

Άννα Κοσμίδου-Μανδέλα, Γλυκερία Σκιαδοπούλου – Καρπουζάκη και Μαργαριτα Ταμουτζιδου, όλες Υποψήφιες Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Σερρών.

Continue Reading

NEWS

Βασίλειος Χαρπαντίδης – Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σερρών

Published

on

By

Λίγα λόγια για το Βασίλη…

• Γέννημα θρέμμα Σερραίος

• Βραβευμένος επαγγελματίας φωτογράφος

• Ταξιδιωτικός πράκτορας – Expert εκδρομών εξωτερικού

Οι Σέρρες είναι η ζωή μου! Στόχος μου η αντιμετώπισή των αναγκών του Δήμου,
με άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες για οριστικές λύσεις.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 Karpouzakis. (mail: karpouzakisagd@gmail.com, tel.: 2321-307662)