Connect with us

Family

Έρευνα: Τα ατίθασα παιδιά βγάζουν περισσότερα λεφτά ως ενήλικες

Published

on

Αν σε βασανίζει όταν είναι μικρό, θα συνεχίσει να βασανίζει άλλους όταν μεγαλώσει.

Να είστε ευγενικοί με τα παιδάκια που φωνάζουν στις ταβέρνες γιατί είναι πολύ πιθανό να είναι προϊστάμενοι των δικών σας παιδιών. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι επιστήμονες που δημοσίευσαν αυτή την έρευνα. Οι αδύναμοι γονείς με παιδιά που τους κάνουν ό,τι θέλουν μάλλον μεγαλώνουν ηγετικές προσωπικότητες και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως γίνεται αυτό.

READ MORE: ratpack.gr

Family

Ο Δήμος Σερρών «Μαζί με την Οικογένεια» – Πρόγραμμα για τη στήριξη άπορων οικογενειών με νεογνά

Published

on

By

Ο Δήμος Σερρών στο πλαίσιο ενίσχυσης των κοινωνικά ευπαθών ομάδων θα διανείμει, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, σε άπορες οικογένειες με νεογνά ηλικίας 0-12 μηνών διατακτικές επιταγές των 500 ευρώ, αποκλειστικά για αγορά προϊόντων βρεφικής φροντίδας.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι δημότες να προσέλθουν στο Γραφείο 124 της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σερρών (Κ. Καραμανλή 36, στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών), ώστε να υποβάλλουν αίτηση από την Παρασκευή 26-08-2022 έως την Παρασκευή 16-09-2022 και κατά τις ώρες 09:00 έως 12:00.

Συνημμένα της αίτησης υποβάλλονται τα εξής δικαιολογητικά:

  1.  Αντίγραφο Δ.Α.Τ του αιτούντος.
  2. Ληξιαρχική πράξη γέννησης του νεογνού.
  3. Εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας τρέχοντος έτους, Έντυπα Ε1 και Ε9 και εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ  όλων των μελών.
  4. Αποδεδειγμένη ανεργία των γονέων (εάν υπάρχει).
  5. Γνωμάτευση υγειονομικής επιτροπής για αναπηρία γονέα ή μέλους της οικογένειας (απόφαση ΚΕΠΑ).
  6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (Ζητείται  από την υπηρεσία αυτεπάγγελτα).

7)  Λογαριασμός ΔΕΚΟ.

8)  Βεβαίωση λήψης ΚΕΑ.

Κατά περίπτωση μπορεί να ζητηθούν και επιπλέον δικαιολογητικά.

Continue Reading

Family

30 λόγοι υγείας για να κάνεις σεξ κάθε μέρα

Published

on

By

Δεν πρόκειται απλώς για μια πράξη ή για μια ανθρώπινη ανάγκη. Το σεξ ωφελεί το σώμα, την υγεία, δίνει καλή διάθεση, ενώ παράλληλα προάγει τη μακροζωία, τονώνει το ανοσοποιητικό, δημιουργεί ισχυρό δεσμό με το σύντροφό σου, μειώνει τον πόνο, καταπολεμά το στρες, αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου, σφίγγει το κορμί και η λίστα δεν τελειώνει.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Γιατί, λοιπόν, να μην κάνεις σεξ κάθε μέρα; Ξέρεις κάτι άλλο καλύτερο από αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις τα… πάνω σου;

1. Όχι πια «πονοκέφαλος»

Μην τον χρησιμοποιείς πια ως δικαιολογία, γιατί δεν είναι. «Οι μισές γυναίκες αναφέρουν ότι το σεξ στην πραγματικότητα μειώνει την ένταση του πονοκεφάλου» τονίζει ο Ράντολφ Γ. Έβανς, MD, κλινικός καθηγητής Νευρολογίας στο Κολέγιο Ιατρικής Baylor, στο Χιούστον. Επιπλέον, σε αρκετές έρευνες σημειώνεται ότι μετά την ερωτική πράξη οι μύες χαλαρώνουν και απελευθερώνονται ενδορφίνες, οι οποίες αποτελούν και φυσικά παυσίπονα του σώματος, ασκώντας δράση παρόμοια με αυτήν ενός ήπιου αναλγητικού φαρμάκου.

2. Εκρήξεις απόλαυσης

Οι συχνές σεξουαλικές συνευρέσεις σχετίζονται με τα υψηλότερα επίπεδα ευφορίας, διαπιστώνεται στην επιθεώρηση The Scandinavian Journal of Economics. Εάν αυξήσεις τη συχνότητα, η διάθεσή σου θα ανέβει όσο κι αν έπαιρνες αύξηση 50.000 ευρώ!

3. Επιπλέον αυτοπεποίθηση

Το ρίγος που σου προκαλεί το αίσθημα πως είσαι επιθυμητή και ότι ικανοποιείς το σύντροφό σου ενισχύει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σου! Ακόμη, η αγκαλιά μετά το σεξ παρέχει ένα έντονο συναίσθημα σιγουριάς και ικανοποίησης, που με τη σειρά του τονώνει την εικόνα που διατηρεί κανείς για τον εαυτό του.

4. Βοήθεια στον ύπνο

Σταμάτα να μετράς προβατάκια: ο οργασμός απελευθερώνει ορμόνες, που μοιάζουν με τη δράση της μορφίνης, οι οποίες συμβάλλουν αποτελεσματικά στο να απολαύσεις έναν βαθύ ύπνο.

read more: shape.gr

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Continue Reading

Family

Μήπως βρίσκεστε σε μία σχέση που σας προκαλεί περισσότερο άγχος;

Published

on

By

Στις μέρες που διανύουμε, που το άγχος χτυπάει κόκκινο, είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να εντοπίσετε από ποιους παράγοντες προκαλείται. Είναι αρκετά τα ερεθίσματα της καθημερινότητας που ψυχολογικά σε καταβάλλουν και για να τα φέρεις όλα σε μια ισορροπία θα πρέπει πρώτα να βρείτε την πηγή. Εκτός από το επαγγελματικά, αν έχετε παρατηρήσει πως και η σχέση σας προκαλεί αρνητική αύρα και διάθεση, αλλά δεν είστε και απόλυτα σίγουρη, τότε διαβάστε τα ακόλουθα σημάδια και ίσως με κάποια να ταυτίζεστε απόλυτα.

Σκέφτεστε τη σχέση σας 24 ώρες το 24ωρο

Είναι διαφορετικό να είσαι ερωτευμένη και να σκέφτεσαι πόσο χαρούμενη νιώθεις στη σχέση και τελείως διαφορετικό να πιάνεις τον εαυτό σου να αναλύει κάθε συζήτηση που έχετε και κάθε αντίδρασή του. Αυτό σημαίνει ότι τα συναισθήματά σου και οι σκέψεις σου σε προβληματίζουν περισσότερο, κάτι που οδηγεί αναπόφευκτα σε άγχος. Το θέμα είναι ότι η πολλή ανάλυση είναι ένα σημαντικό σύμπτωμα άγχους, είτε υπάρχουν πολλά πραγματικά προβλήματα είτε όχι. Επικεντρώσου στις ανάγκες του εαυτού σου, πέρνα χρόνο με τους φίλους, κάνε γυμναστική ή binge-watching σε κάποια σειρά, για να δώσεις στην ψυχική σου υγεία το boost που χρειάζεται και να ξεφύγεις από το άγχος της υπερβολικής ανάλυσης.

READ MORE: .marieclaire.gr

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 Karpouzakis. (mail: karpouzakisagd@gmail.com, tel.: 2321-307662)