Connect with us

NEWS

Δημος Σερρών : «Βόμβες» Κατιρτζόγλου και αποκαλύψεις που «καίνε» τη Δημοτική Αρχή Π. Αγγελίδη !

Published

on

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εμφανίστηκε στο κανάλι ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ και την εκπομπή της Ελένης Μωραΐτη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, Βασίλης Κατιρτζόγλου. Μιλώντας για την επίθεση που δέχεται η νυν Δημοτική Αρχή από μερίδα της αντιπολίτευσης για κάποιες ακυρώσεις στις αποφάσεις από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ο κ. Κατιρτζόγλου αποκάλυψε ότι κατά τη δεύτερη θητεία της Δημοτικής Αρχής Πέτρου Αγγελίδη απερρίφθησαν συνολικά σαράντα εννέα(49) αποφάσεις και μάλιστα χαρακτήρισε την τότε Δημοτική Αρχή ως «πρωταθλήτρια των απορρίψεων»! Σε αντίθεση με τα παραπάνω νούμερα και αναφερόμενος στη νυν Δημοτική Αρχή του Αλέξανδρου Χρυσάφη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έκανε γνωστό ότι μόνο έξι(6) αποφάσεις έτυχαν ακύρωσης. «Δεν γεννάται καμιά σύγκριση, λοιπόν, και πολύ άδικα πράττουν όσοι μας κουνούν το δάχτυλο», πρόσθεσε εμφατικά ο κ. Κατιρτζόγλου.

«Αφήνουμε την τοξικότητα και τις εμμονές κάποιων λίγων και συνεχίζουμε το πλούσιο έργο μας», τόνισε σε άλλη στιγμή της ίδιας συνέντευξης ο κ. Κατιρτζόγλου, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε τη γνώμη ότι οι Σερραίοι πολίτες ενδιαφέρονται μόνο για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής και της καθημερινότητάς τους, κάτι στο οποίο εστιάζει η Δημοτική Αρχή Αλ. Χρυσάφη.

NEWS

Συμμαχία Σερραίων : “Κάποιοι πήραν διαζύγιο από την αλήθεια”

Published

on

By

Σέρρες, 17 Ιανουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάποιοι έχουν χάσει την επαφή τους με την πραγματικότητα

Η «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων» αποδεικνύει καθημερινά ότι έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια.

Ευτυχώς για την πραγματικότητα, όμως, οι κάτοικοι της περιοχής της Σιγής γνωρίζουν πολύ καλά αν η περιοχή τους ήταν παραμελημένη και ποια κατάσταση βίωναν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η εμμονική προσκόλληση κάποιων στο παρελθόν και οι επιθέσεις στη Δημοτική Αρχή με εμπάθεια και χαρακτηρισμούς μόνο θλίψη προκαλούν.

Η «Συμμαχία Σερραίων» δεν ανοίγει διάλογο με το χθες.

Προχωράμε απερίσπαστοι στο έργο μας.

Continue Reading

NEWS

Πανσέληνος του Λύκου σήμερα: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Published

on

By

Η πανσέληνος του Λύκου θα φωτίσει τον νυχτερινό ουρανό στις 18 Ιανουαρίου καθώς εισέρχεται στον συναισθηματικά ευαίσθητο Καρκίνο, πιέζοντας τις ευαίσθητες χορδές σου. Μπορείς επιτέλους να κάνεις μια παύση στην έντονη εστίασή σου στη δουλειά σου και να νιώσεις έμπνευση για να διερευνήσεις τα συναισθήματά σου κατά τη διάρκεια αυτής της συναισθηματικά φορτισμένης πανσελήνου. Αλλά αν ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Λύκου, μπορεί να το βρεις λίγο πιο περίπλοκο από το να αλλάζεις απλώς την εστίασή σου.

Κριός

Νιώθεις πιο νοσταλγικά από το συνηθισμένο, Κριέ; Αυτό συμβαίνει πιθανώς επειδή η πανσέληνος κινείται στην περιοχή του σπιτιού και της οικογένειάς σου και νιώθεις κάθε είδους νοσταλγία. Ωστόσο, προσπάθησε να μην αναμασάς πολλά δύσκολα πράγματα από το παρελθόν σου.

read more: womenonly.gr

Continue Reading

NEWS

Μπουρλά: Είμαστε σε καλή θέση για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω την Άνοιξη

Published

on

By

  1. HOME
  2. ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  3. Διεθνή

Διεθνή 

 Μπουρλά: Είμαστε σε καλή θέση για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω την Άνοιξη

«Χάρη σε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας»

Κορωνοϊός - Μπουρλά: Είμαστε σε καλή θέση για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω την Άνοιξη

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΕΡΑ

The LiFO team

The LiFO team17.1.2022 | 12:540

Την αισιοδοξία του για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού εκφράζει ο επικεφαλής της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά, εκτιμώντας επιστροφή στην κανονικότητα μέχρι την Άνοιξη.

«Θα πάρουμε σύντομα τη ζωή μας πίσω. Είμαστε σε καλή θέση να το πετύχουμε αυτό την Άνοιξη, χάρη σε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας», διαβεβαίωσε ο CEO της Pfizer, μιλώντας στη «Le Figaro».

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς από τη γαλλική εφημερίδα εάν η μετάλλαξη Όμικρον θα οδηγήσει στο τέλος της πανδημίας, ο Μπουρλά ανέφερε πως είναι αδύνατο να γνωρίζει κανείς εάν θα γίνει κάτι τέτοιο καθώς η Covid-19 θα συνεχίσει να κυκλοφορεί και να μεταλλάσσεται.

read more: lifo.gr

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 Karpouzakis. (mail: karpouzakisagd@gmail.com, tel.: 2321-307662)