Connect with us

Shopping

MID SEASON SALES στα παιδικά ρούχα από το κατάστημα FLORA!!!

Published

on

MID SEASON SALES και στο κατάστημα FLORA μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας για τον χειμώνα επωφελούμενοι τις νέες προσφορές, έως και -50%

ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Φόρμες, χειμωνιάτικα σετ, μπουφάν, μπλούζες, πουκάμισα, παντελόνια και φορέματα για όλες τις ηλικίες. Αν επιλέγεται σπορ ή πιο casual ντύσιμο για τα παιδιά σας, στο κατάστημα FLORA θα βρείτε τα καλύτερα brands στις πιο προσιτές τιμές!

Για παραγγελίες με ένα κλικ εδώ: www.floraonline.gr ή στο 2321055174

Η διεύθυνση και το προσωπικό των παιδικών ρούχων FLORA θα χαρούν πολύ να σας εξυπηρετήσουν, όπως άλλωστε κάνουν πάντα!!!

Shop online: www.floraonline.gr

Shopping

New arrivals στα παιδικά ρούχα Floraonline.gr

Published

on

By

Νέες Παραλαβές σε Παιδικά Ρούχα www.floraonline.gr για αγόρια και κορίτσια. Όλη η νέα σειρά με άμεση αποστολή σε όλη την ελλάδα.

Παιδικά Ρούχα επώνυμων brands, για κάθε ώρα & περίσταση! Βρες τώρα ενδύματα για το καλύτερο παιδικό  casual, urban look και classic outifit!

ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ clik here

ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ clik here

ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ clik here

Για παραγγελίες με ένα κλικ εδώ: www.floraonline.gr 

Η διεύθυνση και το προσωπικό των παιδικών ρούχων FLORA θα χαρούν πολύ να σας εξυπηρετήσουν, όπως άλλωστε κάνουν πάντα!!!

Shop online: www.floraonline.gr

Continue Reading

Shopping

Γιατί φοράμε Μάρτη; Επιλέξτε το μαρτάκι σας από ΏΡΕΣ concept store!!!

Published

on

By

Μάρτης αποκαλείται στην Ελλάδα το έθιμο κατά το οποίο φοράμε ένα, φτιαγμένο από κόκκινο και άσπρο σχοινάκι ή κλωστές που έχουν στριφτεί ή πλεχτεί, βραχιόλι από την 1η Μαρτίου, έως και το τέλος του μήνα.

Το έθιμο αυτό έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Ελευσίνια Μυστήρια. Οι μύστες των Ελευσίνιων Μυστηρίων έδεναν μια κλωστή, την Κρόκη, στο δεξί τους χέρι και το αριστερό τους πόδι.

Σήμερα και για όλο το μήνα παιδιά και μεγάλοι φορούν στον καρπό του χεριού τους ένα βραχιολάκι, φτιαγμένο από στριμμένη άσπρη και κόκκινη κλωστή. Όπως λέει ο λαός, ο Μάρτης προστατεύει τα πρόσωπα των παιδιών από τον πρώτο ήλιο της άνοιξης για να μην καούν. Τον φτιάχνουν την τελευταία μέρα του Φλεβάρη και τον φορούν την πρώτη μέρα του Μάρτη, πριν βγουν από το σπίτι.

Μάλιστα, όταν τελειώσει ο μήνας το βραχιολάκι αυτό το βγάζουν και το αφήνουν πάνω στις τριανταφυλλιές όταν δουν το πρώτο χελιδόνι, για να τον πάρουν τα πουλιά και να χτίσουν τη φωλιά τους.

Αν θέλετε να χαρίσετε ένα “Μαρτάκι” για τα αγαπημένα σας πρόσωπα… Αν είστε σύλλογος και θέλετε να κάνετε ένα συμβολικό δωράκι στα μέλη σας… δεν έχετε παρά να περάσετε από το κατάστημα, στην Τσαλοπούλου 13 και είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψετε και θα το βάλετε πρώτο στις επιλογές σας για τις αγορές σας!!!

follow ores on facebook and on instagram

Continue Reading

Shopping

Χαμός με το άρωμα της Billie Eilish – Εξαντλήθηκε λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του

Published

on

By

Το 2021 πολλές διασημότητες κυκλοφόρησαν το δικό τους άρωμα. Η Ariana Grande έκανε το ντεμπούτο της σε πολλά νέα αρώματα, συμπεριλαμβανομένων των “God Is a Woman” και “Cloud 2.0.”, η Dolly Parton κυκλοφόρησε το δικό της άρωμα, το “Dolly – Scent From Above”, το οποίο σημείωσε γρήγορα ρεκόρ πωλήσεων, ενώ η Billie Eilish έβγαλε το “Eilish“, το οποίο εξαντλήθηκε λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του.

READ MORE: PROTOTHEMA.GR

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 Karpouzakis. (mail: karpouzakisagd@gmail.com, tel.: 2321-307662)