Connect with us

Fashion

Emmys 2021: Η κατηγορία στο κόκκινο χαλί ήταν χρώμα! χρώμα! χρώμα!

Published

on

Eίναι πολύ διαφορετικά τα Emmys του 2021, συγκριτικά με αυτά του 2020. Η τελετή, αρχικά, δεν πραγματοποιείται διαδικτυακά. Έπειτα, όσον αφορά τη μόδα τουλάχιστον, υπάρχει μια ένδειξη ότι οι σταρ που περπατούν στο κόκκινο χαλί, έχουν όρεξη για ζωή. Όχι ότι αυτό σταμάτησε ουσιαστικά ποτέ να υπάρχει, αλλά μετά από μια πανδημία, όπου είσαι ως επί το πλείστον κλεισμένος στο σπίτι, αλλάζουν οι συνήθειές σου, πώς να το κάνουμε. Αυτό έχει φυσικά αντίκτυπο και στον τρόπο που ντύνεται κανείς.

READ MORE ladylike.gr

Fashion

Kylie Jenner: Έκρηξη οργής στα social media για το κεφάλι λιονταριού που φόρεσε – “Προωθείς το κυνήγι των ζώων”

Published

on

By

Φωτιές άναψε η εμφάνιση της Kylie Jenner σε επίδειξη γνωστού γαλλικού οίκου μόδας στο Παρίσι, καθώς ένα τεράστιο κεφάλι λιονταριού κοσμούσε το φόρεμά της. Κατακραυγή από τους ακόλουθούς της.

Τα βλέμματα, τα φώτα αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια συγκέντρωσε με μία της μόνο εμφάνιση η Kylie Jenner, η οποία το πρωί της Δευτέρας παρακολούθησε το show μόδας γνωστού γαλλικού οίκου.

Η νεαρή επιχειρηματίας και μέλος της διάσημης οικογένειας Kardashian παρακολούθησε τη συλλογή του οίκου Schiaparelli για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, όμως δεν ήταν… μόνη καθώς το φόρεμά της κοσμούσε ένα πραγματικών διαστάσεων κεφάλι λιονταριού το οποίο ήταν ραμμένο στη μαύρη τουαλέτα της.

read more: www.news247.gr

Continue Reading

Fashion

Με νυφικό 3 δολαρίων έκανε τον γάμο των ονείρων της και «έριξε» το TikTok – «Είναι η τελειότητα, το θέλω»

Published

on

By

Mια γυναίκα στις ΗΠΑ έγινε viral στο TikTok, γιατί έκανε τον γάμο των ονείρων της με τον επί 13 χρόνια σύντροφο της, όμως δεν χρειάστηκε να βάλει βαθιά «το χέρι στην τσέπη», καθώς αγόρασε ένα ακριβό νυφικό μόνο για 3,75 δολάρια.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η Jillian Lynch από το Οχάιο παντρεύτηκε στην Αριζόνα στις 13 Μαΐου τον εκλεκτό της καρδιάς της, με το μυστήριο να γίνεται σε κλειστό κύκλο 30 ατόμων, ενώ σε σειρά αναρτήσεων αποκάλυψε το «μυστικό» για ένα φθηνό και λαμπερό γάμο.

READ MORE: NEWSBEAST.GR

Continue Reading

Fashion

Ο οίκος μόδας Dolce & Gabbana δεν θα χρησιμοποιήσει ξανά αληθινή γούνα

Published

on

By

Ο οίκος Dolce&Gabbana ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί γούνα ζώων σε όλες τις συλλογές του από φέτος και ότι θα αρχίσει τη χρήση οικολογικής τεχνητής γούνας. Το ιταλικό brand ανακοίνωσε την απόφασή του από κοινού με την οργάνωση προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων Humane Society International. Ο οίκος μόδας με έδρα το Μιλάνο συντάσσεται με άλλα brands, συμπεριλαμβανομένων των Armani, Gucci, Prada και Moncler, τηρώντας τις κατευθυντήριες γραμμές της Fur Free Alliance, δικτύου ομάδων για τα δικαιώματα των ζώων σε όλο τον κόσμο.

Ο οίκος μόδας με έδρα το Μιλάνο συντάσσεται με άλλα brands, συμπεριλαμβανομένων των Armani, Gucci, Prada και Moncler, τηρώντας τις κατευθυντήριες γραμμές της Fur Free Alliance, δικτύου ομάδων για τα δικαιώματα των ζώων σε όλο τον κόσμο.

read more: womantoc.gr

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 Karpouzakis. (mail: karpouzakisagd@gmail.com, tel.: 2321-307662)