Connect with us

Fashion

Η ιστορία πίσω από την πραγματική Miss Dior

Published

on

Στο βιβλίο της για την Κατρίν Ντιορ με τίτλο «Miss Dior: A Story of Courage and Couture» η Τζαστίν Πικαρντί προσφέρει μία αναλυτική βιογραφία της αδερφής του διάσημου Γάλλου μόδιστρου, η οποία δεν έγραψε τα απομνημονεύματά της προτιμώντας οι πράξεις να μιλούν από μόνες τους.

Η αγαπημένη μικρότερη αδερφή του Κριστιάν Ντιόρ ενέπνευσε το πιο διάσημο άρωμά του και ήταν ηρωίδα της Γαλλικής Αντίστασης.

Στο βιβλίο της για την Κατρίν Ντιόρ με τίτλο «Miss Dior: A Story of Courage and Couture» η δημοσιογράφος, συγγραφέας Τζαστίν Πικαρντί προσφέρει μία αναλυτική βιογραφία της αδερφής του διάσημου Γάλλου μόδιστρου, η οποία δεν έγραψε τα απομνημονεύματά της προτιμώντας οι πράξεις να μιλούν από μόνες τους.

read more in.gr

Fashion

Emmys 2021: Η κατηγορία στο κόκκινο χαλί ήταν χρώμα! χρώμα! χρώμα!

Published

on

By

Eίναι πολύ διαφορετικά τα Emmys του 2021, συγκριτικά με αυτά του 2020. Η τελετή, αρχικά, δεν πραγματοποιείται διαδικτυακά. Έπειτα, όσον αφορά τη μόδα τουλάχιστον, υπάρχει μια ένδειξη ότι οι σταρ που περπατούν στο κόκκινο χαλί, έχουν όρεξη για ζωή. Όχι ότι αυτό σταμάτησε ουσιαστικά ποτέ να υπάρχει, αλλά μετά από μια πανδημία, όπου είσαι ως επί το πλείστον κλεισμένος στο σπίτι, αλλάζουν οι συνήθειές σου, πώς να το κάνουμε. Αυτό έχει φυσικά αντίκτυπο και στον τρόπο που ντύνεται κανείς.

READ MORE ladylike.gr

Continue Reading

Fashion

Οι τσάντες ξαναμπαίνουν στη ζωή μας. Οι πιο hot τάσεις για το φθινόπωρο 2021

Published

on

By

H μόδα είναι ζωντανός οργανισμός. Όπως και οι άνθρωποι, ζει και αναπνέει και επηρεάζεται κοινωνικά από το τι συμβαίνει γύρω μας. Αυτό αφορά, τα πάντα στη μόδα. Από τις τάσεις που προκύπτουν κάθε χρόνο, τα ρούχα και τα αξεσουάρ που φοράμε, μέχρι και τον τρόπο που τα φοράμε. Ενάμιση χρόνο τώρα, λοιπόν, επί Covid εποχή, υπάρχει ένα πράγμα που σταματήσαμε να φοράμε ή που τελοσπάντων είχε δευτερεύοντα ρόλο στις εμφανίσεις μας: τις τσάντες. Σου έχω όμως νέα. Οι τάσεις στις τσάντες για το φθινόπωρο του 2021, σταματούν να έχουν τον ελάχιστο και πρακτικό χαρακτήρα που είχαν ως τώρα. Είναι η σεζόν που οι τσάντες και πάλι θριαμβεύουν.

ΚΕΛΛΥ ΝΟΒΑΚ READ MORE ladylike.gr

Continue Reading

Fashion

Filep’s Scrapbook: ASHLYN – Ρούχα Που Σέβονται Το Περιβάλλον

Published

on

By

Η Ashlynn Park δημιουργεί απλοϊκά ρούχα συνδυάζοντας τεχνικές της Άπω Ανατολής με εκείνες του Δυτικού κόσμου. Οι ιδέες της αγκαλιάζουν το σώμα με ακρίβεια και σεβασμό ενώ οι συλλογές της συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των αποβλήτων και των περιβαλλοντικών βλαβών στον πλανήτη μέσα από την ιδέα Zero Waste. 

FM: Στην αρχή της καριέρας σας, μεταξύ άλλων, συνεργαστήκατε στενά με τον Yohji Yamamoto. Πόσο χρήσιμη ήταν η συγκεκριμένη εμπειρία σε σχέση με όλα όσα κάνετε σήμερα.

AP: Εκείνη τη περίοδο, μέσα από την καθημερινότητα και την εργασία στο ατελιέ του κ. Yohji Yamamoto άρχισα σιγά σιγά να αντιλαμβάνομαι την ευθύνη που έχω ως σχεδιάστρια. Σαν ένας πραγματικός δάσκαλος με ενστάλαξε στη ψυχή με μια αίσθηση υπερηφάνειας και αφοσίωσης! Με προετοίμασε να αντιμετωπίσω με πυγμή το κόσμο της μόδας όπου η υπερπαραγωγή και η υπερκατανάλωση έχουν γίνει πλέον ο κανόνας.

read more vogue.gr

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 Karpouzakis. (mail: karpouzakisagd@gmail.com, tel.: 2321-307662)