Connect with us

Education

Οι ευχές του Δημάρχου Σερρών στους μαθητές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Published

on

Τις ευχές του για καλή επιτυχία στις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έστειλε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

«Αγαπητοί μας μαθητές,

σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στον αγώνα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, που αρχίζει αύριο.

Στα μάτια μας είστε όλοι ήδη νικητές για αυτά που πετύχατε τα τελευταία δύο χρόνια μέσα σε αντίξοες συνθήκες.

Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για την άοκνη και αμέριστη υποστήριξη στη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών.

Αγαπητά μου παιδιά, η σκέψη όλων μας είναι μαζί σας.

Καλή επιτυχία!»

Education

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ Μουσικής Προπαιδείας από την Μουσικοπολιτεία!!

Published

on

By

Μήνυμα από ΘΕΩΝΗ ΜΠΕΝΤΟΥΛΗ, Διπλωματούχος καθηγήτρια πιάνου Μ.Ω.Θ.

Ξεκινάμε δυναμικά τη νέα μας μουσική χρονιά!!! 
Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!!!
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το μεταλλόφωνο, τα boomwhackers, τις μελωδικές καμπανούλες και να μάθουν μέσα από παιγνιώδη τρόπο τις πρώτες έννοιες της μουσικής! Βοηθός ο μάγος Καρακάξ που με μαγικό τρόπο θα τους ανοίξει νέα μονοπάτια στην “Μελωδένια πόλη”!!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας 

Φιλίππου 11 Σέρρες / τηλ. 6937242402 / email: info@music-land.gr

Facebook: Theoni Bentouli / webisite: music-land.gr

Continue Reading

Education

1η θέση για το Μουσικό Σχολείο Σερρών στον τοπικό μαθητικό διαγωνισμό πειραμάτων στις Φυσικές Επιστήμες EOES

Published

on

By

Το Μουσικό Σχολείο Σερρών συμμετείχε στον τοπικό μαθητικό διαγωνισμό πειραμάτων στις Φυσικές Επιστήμες EOES, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στο Ε.Κ.Φ.Ε. Σερρών και κατέκτησε την 1η θέση.

Οι μαθήτριες Βακαλίδου Ευαγγελία, Μανώλη Τατιάνα και Τζιμπίρη Αρετή συνεργάστηκαν άψογα υπό την καθοδήγηση των καθηγητών/τριών τους κ. Βουδούρη Γεώργιο, Φυσικό, Τσαρδάκη Αλεξάνδρα, Βιολόγο και κ.Χατζημιχαηλίδου Μαρία, Χημικό.

Continue Reading

Education

Νέες ενδιαφέρουσες ειδικότητες στο Δ.ΙΕΚ Νέας Ζίχνης

Published

on

By

Φέτος, στο Δ.ΙΕΚ Νέας Ζίχνης έχουν προστεθεί αρκετές ενδιαφέρουσες ειδικότητες, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν στους σπουδαστές ένα ευοίωνο μέλλον όσον αφορά την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Πολλοί μαθητές, απόφοιτοι Λυκείου, άλλα και πολλοί πτυχιούχοι διάφορων σχολών, που δεν έχουν βρει επαγγελματική αποκατάσταση προσπαθούν να βρουν διεξόδους, ώστε να εισχωρήσουν στην αγορά εργασίας. Μια απάντηση στην αναζήτηση αυτή είναι τα Δημόσια ΙΕΚ. Ειδικότερα, από το 2004 που ιδρύθηκε και λειτουργεί το  Δημόσιο ΙΕΚ Ν.Ζίχνης «τρέχουν» πολύ-πολύ ενδιαφέρουσες ειδικότητες. Πιο συγκεκριμένα, οι προσφερόμενες νέες ειδικότητες για την εκπαιδευτική περίοδο 2022-2023 είναι  οι ακόλουθες :

1: Βοηθός Φαρμακείου

2: Κομμωτική Τέχνη

3: Φύλακας Μουσείων & Αρχαιολογικών Χώρων

4: Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου

5: Τεχνικός Η/Υ

6: Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής

Η φοίτηση στο Δ.ΙΕΚ Νέας Ζίχνης είναι δωρεάν και αυτό αποτελεί ένα σοβαρό λόγο για να το επιλέξει κάποιος σπουδαστής ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι ειδικότητες έχουν απήχηση στην αγορά εργασίας λόγω και της εξειδίκευσης που παρέχουν. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, για τα νέα παιδιά (και όχι μόνο) να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους με την έγγραφή τους σε κάποιο ΙΕΚ που να τους ταιριάζει και να χαράξουν νέους δρόμους και προοπτικές για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, ειδικά στις πολύ δύσκολες συνθήκες που ζούμε τα τελευταία χρόνια.

Οι εγγραφές συνεχίζονται έως και τη Δευτέρα(12/09/2022). Τηλέφωνο επικοινωνίας με το Δ.ΙΕΚ Ν.Ζίχνης το : 2324022338

Κείμενο : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος-Δημοσιογράφος)

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 Karpouzakis. (mail: karpouzakisagd@gmail.com, tel.: 2321-307662)