Connect with us

Family

Συγκινητική πρόταση γάμου έγινε σε θερινό σινεμά της Καρδίτσας

Published

on

Έναν πρωτότυπο τρόπο να κάνει πρόταση γάμου βρήκε και “έστησε” ένας νέος στην αγαπημένη του.

Ο Κώστας το έψαξε λίγο παραπάνω και του… έκανε “κλικ” ο θερινός κινηματογράφος της… Καρδίτσας!!!… Εκεί έφτασε για να προτείνει στη Ράνια να μοιραστούν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.

Πηγή: Trikala Voice

Family

Μια συμβουλή για το σεξ που πρέπει να ακούσουν όλες οι γυναίκες – Θα απογειώσει την ερωτική σας ζωή

Published

on

By

Αισθάνεστε ότι η ερωτική σας ζωή χρειάζεται ένα boost;

Δεν είναι παράλογο, αφού μια υγιής σεξουαλική ζωή είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσετε κξαθημερινή ευεξία.

Μόνο που κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένουμε και τότε χρειαζόμαστε τη βοήθεια των ειδικών.

Οι συμβουλές τους δεν είναι φυσικά πρωτάκουστες, είναι όμως εδώ για να τις υποστηρίξουν με τη γνώση τους.

Αν μιλάμε μάλιστα για την ψυχοθεραπεύτρια Silva Neves, με ειδίκευση στα θέματα του σεξ, τότε τα πράγματα είναι απλά αν θέλεις να τονώσεις την ερωτική σου ζωή.

Η συμβουλή της προς τις γυναίκες; «Δοκιμάστε τα βρωμόλογα».

Και εξηγεί: «Η πορνογραφία είναι ιδανική πηγή για να πάρεις έμπνευση από παραδείγματα άσεμνων εκφράσεων, αλλά και να βρεις τι είδους βρωμόλογα σε διεγείρουν».

Γιατί χρειάζονται όμως οι βωμολοχίες στο κρεβάτι;

«Ο εγκέφαλος είναι το βασικό σεξουαλικό όργανο», εξηγεί η Neves, «όποτε κοιτώντας τις δικές σου σεξουαλικές φαντασιώσεις με άλλο και μη επικριτικό μάτι, αυτό μπορεί να είναι ένας μέρος που θα βρεις πολλή έμπνευση»

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

info: in.gr

Continue Reading

Family

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ

Published

on

By

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, τα προσωρινά μητρώα δικαιούχων και παρόχων καθώς και οι προσωρινοί πίνακες αποκλειομένων του Προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2021 του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα των παιδικών κατασκηνώσεων του ΟΑΕΔ θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου 2021 έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω. Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν σε παιδικές κατασκηνώσεις είναι 70.000 και ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 35.000.000 €.

Οι δικαιούχοι επιδοτούνται για τη διαμονή των ωφελουμένων παιδιών τους σε παιδική κατασκήνωση του μητρώου παρόχων του ΟΑΕΔ με τη χορήγηση Επιταγής Διαμονής (voucher) σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού.Vance Creek- Exploring Abandoned Mega BridgesCopy video urlPlay / PauseMute / UnmuteReport a problemLanguageMox Player

Ωφελούμενοι είναι τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από 01.01.2005 έως 14.06.2015. Η μέγιστη διάρκεια διαμονής είναι 15 συνεχόμενες ημέρες (συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης).

Οι ενδιαφερόμενοι που είχαν κάνει αίτηση μπορούν να δουν τα αποτελέσματα από τη διαδικτυακή πύλη και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες/εφαρμογές του ΟΑΕΔ, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς τους κωδικούς.

Ενστάσεις

Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων από την Τρίτη, 8 Ιουνίου και ώρα 08:00 μέχρι την Πέμπτη, 10 Ιουνίου και ώρα 15:00, αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν τις ενστάσεις των δικαιούχων είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση ηλεκτρονικά είτε κατατίθενται στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) μέχρι την Παρασκευή 11.06.2020 και ώρα 14:00.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν τις ενστάσεις των παρόχων σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέχρι την Πέμπτη 10.06.2020 και ώρα 15:00.

Πάροχοι του προγράμματος είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα και διατηρούν στην Ελλάδα επιχείρηση παιδικών κατασκηνώσεων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Για να βρείτε το ΚΠΑ2 στο οποίο ανήκετε επισκεφτείτε τη διεύθυνση εδώ.

Για τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ΚΠΑ2 επισκεφτείτε τη διεύθυνση εδώ

Continue Reading

Family

Τα παιδιά που χορταίνουν αγκαλιές γίνονται ευτυχισμένοι ενήλικες

Published

on

By

Λίνα Σερέτηmama365.gr

Ποιο παιδί δεν αγαπάει τις αγκαλιές, αλλά και ποιος γονιός δεν τις δίνει απλόχερα στα παιδιά του; Θα μου πείτε, αν όλοι οι γονείς το έκαναν αυτό δεν θα είχαμε τόση δυστυχία στον κόσμο. Και θα έχετε και δίκιο γιατί, αν το καλοσκεφτούμε, τα παιδιά που χορταίνουν τρυφερότητα και στοργή απ’ τους γονείς τους βαδίζουν πιο σταθερά προς την ενηλικίωση και συνεχίζουν την πορεία τους στη ζωή με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αγάπη για τον συνάνθρωπο…

Νιώθουν τη στήριξη των γονιών και αναπτύσσουν υψηλή αυτοπεποίθηση

Στα πρώτα τους βήματα, τα παιδιά μας θέλουν όσο ποτέ τη στήριξη και τη βοήθειά μας για να ανακαλύψουν τον κόσμο αποφεύγοντας όσο γίνεται τις κακοτοπιές. Το ίδιο και στα υπόλοιπα στάδιά της ανάπτυξής τους μέχρι την ενηλικίωση. Όλη αυτή η στοργή και η αγάπη που τους δείχνουμε θα γίνει το καλύτερο δυναμωτικό για τη στιγμή που θα αναλάβουν τα ηνία της ζωής τους ως ενήλικες, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ξέροντας ότι δεν θα είναι ποτέ μόνοι. 

Εισπράττουν αγάπη και δίνουν αγάπη στους άλλους

read more mama365.gr

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 Karpouzakis. (mail: karpouzakisagd@gmail.com, tel.: 2321-307662)