Connect with us

Celebrities

Η Jennifer Lopez χώρισε με τον Alex Rodriguez

Published

on

Σαν βόμβα έσκασε στο Hollywood η είδηση για τον χωρισμό της Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez.Το ζευγάρι χώρισε ξαφνικά μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο ήταν αρραβωνιασμένοι.

Πηγές του πρώην πλέον ζευγαριού επιβεβαίωσαν τον χωρισμό στο TMZ, στο οποίο διαβάζουμε πως οι δυο τους έδωσαν τέλος στη σχέση τους την Παρασκευή.

Η αιτία του χωρισμού ήταν το σκάνδαλο με τη Madison LeCroy. Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αποφάσισαν να χωρίσουν όταν άρχισε να ακούγεται πως ο 45χρoνος έχει σχέση με τη reality star, LeCroy.

Όλα ξεκίνησαν από ένα επεισοδιακό show-reunion των πρωταγωνιστών του ριάλιτι του 2014, Southern Charm. Σε αυτό, ο παρουσιαστής, Andy Cohen, αποκάλυψε ότι μία από τις πρωταγωνίστριες του ριάλιτι, η Madison LeCroy, είχε μια σύντομη περιπέτεια με παντρεμένο πρώην παίκτη του MLΒ και μάλιστα πέταξε μέχρι το Μαϊάμι για να περάσουν μια νύχτα μαζί.

Λίγες μέρες αργότερα, η συμπρωταγωνίστρια της LeCroy, Danni Baird, αποκάλυψε στην εκπομπή Reality Life with Kate Casey, πως πρόκειται για τον Alex Rodriguez.Η LeCroy είχε αποκαλύψει πως μιλούσε με τον Rodriguez στο Face Time, αλλά επέμενε ότι δεν είχαν συναντηθεί ποτέ από κοντά. «Ποτέ δεν είχε απατήσει την αρραβωνιαστικιά του με εμένα», είχε πει στην Page Six τον περασμένο Φεβρουάριο η LeCroy.

Πηγή govastileto.gr

Celebrities

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Φιλιούνται σαν έφηβοι στον μήνα του μέλιτος στο Μιλάνο – Βίντεο

Published

on

By

Οι νεόνυμφοι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ εξακολουθούν να απολαμβάνουν το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία. Το ερωτευμένο ζευγάρι περπατά χέρι χέρι στους δρόμους του Μιλάνου και ανταλλάσει εφηβικά φιλιά μπροστά στον σωματοφύλακα αλλά και το πλήθος που δεν σταματά να το φωτογραφίζει.

Οι δυο τους βγήκαν χθες για ψώνια στην πρωτεύουσα της μόδας της Ιταλίας και η βιτρίνα του Cartier ήταν εκείνη που τους… ενέπνευσε για να ανταλλάξουν τρυφερά φιλιά στο στόμα.

READ MORE : PROTOTHEMA.GR

Continue Reading

Celebrities

Σούπερ Κική: Ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Published

on

By

Με μία ανάρτησή της στο instagram, η Super Κική αποκάλυψε στους διαδικτυακούς τους φίλους ότι θα γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της από μια παιδική χαρά στις οποίες ποζάρει με το υπερηχογράφημα του μωρού τους ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα. Μάλιστα, στην ανάρτησή της, η Super Κική αποκάλυψε πως το μωρό που θα φέρει στον κόσμο θα το μεγαλώσει χωρίς τον σύντροφό της αφού πλέον δεν είναι μαζί και υποσχέθηκε πως θα του δώσει όλα όσα δεν πήρε εκείνη στην παιδική της ηλικία.

read more: olagiatingunaika.gr

Continue Reading

Celebrities

Μπραντ Πιτ στο GQ: «Καρφώνει» τη Τζολί – «Μετά το διαζύγιο κατάφερα να κόψω τσιγάρο και ποτό»

Published

on

By

Για τη ζωή του μετά το γάμο με την σταρ του κινηματογράφου Αντζελίνα Τζολί μίλησε στο βρετανικό GQ ο Μπραντ Πιτ.

Ο διάσημος ηθοποιός που μετά τις καταχρήσεις έχει έχει ασπαστεί μια ζωή μακριά από εξαρτήσεις ανέφερε ότι μπόρεσε να φτάσει σε αυτό το σημείο μόνο μετά το διαζήγίο του.

read more: newsbomb.gr

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 Karpouzakis. (mail: karpouzakisagd@gmail.com, tel.: 2321-307662)