Connect with us

Interviews

Μαρία Τσιακίρη: 8 πράγματα που δεν ξέρουμε για αυτήν!

Published

on

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σηματοδοτεί τις θυσίες και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου για πάνω από έναν αιώνα. Στις μέρες μας τείνει να χάσει το πολιτικό της νόημα και να γίνει άλλη μια ευκαιρία για γιορτή. Πάντα όμως θα υπάρχουν γυναίκες που ξεχωρίζουν και ξεχωρίζουμε για τα καθημερινά τους επιτεύγματα και την προσφορά τους σε κάθε τομέα που υπηρετούν. Ρωτήσαμε Serrebrity γυναίκες και μας αποκάλυψαν 8 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για αυτές.

Επιμέλεια: Βασιλική Πέτσα & Γλυκερία Σκιαδοπούλου

Μαρία Τσιακίρη

Δικηγόρος & μέλος ΣΦΕΕΠΑΣΟ (Σύλλογος Φίλων και Εθελοντών Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Σερρών)

1. Γεννήθηκα στο… σαλόνι του σπιτιού μας.

2. Συμμετείχα σε διάφορα όργανα σχολικής αντιπροσώπευσης και με διάφορους ρόλους.

3. Ως έφηβη ταξίδεψα στη μισή Ευρώπη χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς.

4. Στην ηλικία των 20 ετών έχασα τον 17χρονο αδελφό μου.

5. Σπούδασα και διέμενα στην Ιταλία.

6. Από το 2001 ξεκίνησα ενεργά τη δράση της προστασίας ανηλίκων με τη συμμετοχή στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων και μέχρι σήμερα στο Σύλλογο Φίλων και Εθελοντών της Εταιρείας, ενώ παρείχα νομική υποστήριξη στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών στο Δήμο Σερρών.

7. Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και απέρριψα συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας για χάρη της ελληνικής καθημερινότητας.

8. Λατρεύω α) να μαγειρεύω ό,τι έμαθα από τη γείτονα χώρα, β) το καλό κρασί, γ) τα 12ποντα, δ) το θερινό σινεμά, ε) να αγναντεύω τη θάλασσα, μεταλλάσσομαι κάθε φορά που καλούμαι να υπερασπιστώ το «δίκαιο».

Interviews

Ο λυρικός ερμηνευτής Σταύρος Σαλαμπασόπουλος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι !!!

Published

on

By

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για το τραγούδι του «Χωρίς αποσκευές», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Ogdoo Music Group.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική, σπουδάζοντας πιάνο. Στη συνέχεια ξεκίνησε σπουδές κλασικού τραγουδιού και μέσα σε ένα χρόνο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο παιδικό τμήμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Αργότερα, βρέθηκε στο Παρίσι για σπουδές με υποτροφία του Γαλλικού Κράτους (École Normale de Musique de Paris), ενώ παράλληλα εργάστηκε στην όπερα του Παρισιού (Opera de Paris). Εχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με μεγάλες προσωπικότητες του χώρου της κλασικής μουσικής, της όπερας αλλά και της έντεχνης, crossover και ποπ μουσικής. Έχει ερμηνεύσει ρόλους κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή Φεστιβάλ.


Το κοινό τον γνώρισε αρχικά από τη συνεργασία του με την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά τους τελευταίους μήνες μας συστήνεται … «αλλιώς», με μια σειρά παραστάσεων αφιερωμένων στα αγαπημένα του ελληνικά και ξένα τραγούδια.


LINKS
www.salabasopoulos.com
Facebook: facebook.com/Stavros.Salabasopoulos
Instagram: instagram.com/salabasopoulos | YouTube: youtube.com/user/salasstavros

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι Αρχίζουν από “Ε”

Continue Reading

Interviews

Αντώνης Μιτζέλος μίλησε για το μουσικό του “ταξίδι” στο Ράδιο Ε !

Published

on

By

Ο Αντωνης Μιτζελος μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη, στο Ράδιο Ε103 και στην εκπομπή Αρχίζουν από “Ε” για τη νέα του δισκογραφική δουλειά “ΤΗΣ ΚΟΚΚΩΝΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ” (Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη) που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι Αρχίζουν από “Ε”

Continue Reading

Interviews

Τάσος Χατζηβασιλείου: Ας μην χάσουμε την ευκαιρία να εμβολιαστούμε. Η υγεία δεν είναι δεδομένη…

Published

on

By

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου μίλησε στη Μαρκέλλα Μικέλη και στο Ράδιο Ε103 για το 2021, τις δυσκολίες για την πολιτική και τους πολίτες, τις συνέπειες της πανδημίας στο νομό Σερρών και τους στόχους που έβαλε ο ίδιος για το 2022.

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι Αρχίζουν από “Ε”

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 Karpouzakis. (mail: karpouzakisagd@gmail.com, tel.: 2321-307662)