Η Θεώνη Μπεντούλη γεννήθηκε στις Σέρρες και ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα μουσικής, όταν ήταν 6 ετών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της, λαμβάνοντας το πτυχίο αρμονίας, πιάνου (με άριστα «παμψηφεί») και διπλώματος πιάνου το 2002. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, έδωσε πολλές συναυλίες, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε διαγωνισμούς πιάνου, όπου τιμήθηκε το 1993 από τη Χ.Ο.Ν. με εύφημο μνεία και Δ' πανελλήνιο βραβείο και το 1996 από τη ΔΕΠΚΑ Σερρών με το Α' βραβείο και τιμητική πλακέτα.


Παράλληλα με τις μουσικές της σπουδές, φοιτούσε στο τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, απ' όπου έλαβε το πτυχίο της, το 2001. Το 2010 ολοκλήρωσε στο ΕΑΠ τη διπλωματική της διατριβή και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος. Στον επαγγελματικό τομέα, έχει εργαστεί ως καθηγήτρια πιάνου σε Ωδεία της Θεσσαλονίκης και των Σερρών, ενώ ως οικονομολόγος σε επιχειρήσεις, αλλά και σε τμήματα δια βίου μάθησης του Ι.Δ.Ε.Κ.Ε.
Τώρα πλέον έχει αφοσιωθεί στη διδασκαλία μαθημάτων μουσικής, διατηρώντας ένα μουσικό εργαστήρι με την επωνυμία «Μουσικοπολιτεία» ενώ έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις FagottoBooks η δεύτερη έκδοση του βιβλίου της με τίτλο "Η μουσικοπολιτεία της κυρίας Σολεδάρ". Ένα νέο της εγχείρημα είναι η παραγωγή και διακίνηση μίας σειράς εκπαιδευτικών παιχνιδιών που στόχο έχουν να κάνουν τη μάθηση…παιχνίδι και τα παιδιά να αγαπήσουν τη μουσική παίζοντας!!!! Είναι μέλος της Ε.Ε.Μ.Ε. και του Ο.Ε.Ε.

 

 

 

 

Μάθετε στα παιδιά σας τον κόσμο της μουσικής, μέσα από τα εκπαιδευτικά μουσικά παιχνίδια της Θεώνη Μπεντούλη. Περισσότερες πληροφορίες στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

Κράτα το

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN