Η Γιάννα Τερζή με το «Όνειρό μου» ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision 2018 χθες το μεσημέρι, για την πρώτη τεχνική πρόβα. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα μακρύ λευκό φόρεμα και το αριστερό της χέρι βαμμένο μπλε. Μπλε είναι και ο φωτισμός στο μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού.

 

Το πλάνο είναι αρχικά γενικό ενώ η κάμερα πλησιάζει σταδιακά την τραγουδίστρια και μετακινείται γύρω από αυτή. Η Γιάννα Τερζή είναι μόνη της στη σκηνή, στη μουσική γέφυρα γυρίζει με πλάτη προς το κοινό και κάνει κάποιες χορογραφημένες κινήσεις. Στο τέλος η τραγουδίστρια είναι γονατισμένη, ενώ η σκηνή παίρνει σταδιακά χρώμα κόκκινο και πορτοκαλί.

 

Η πρώτη πρόβα στέφθηκε με επιτυχία και  οι ενδιαφερόμενοι δήλωσαν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, ενώ κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες θα διορθωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.  Μέχρι στιγμής οι φαν της Eurovision δίνουν την Γιάννα Τερζή και το τραγούδι της στον τελικό.  Αυτό σημαίνει ότι τη θεωρούν δεδομένη στη μεγάλη βραδιά, ενώ κάποιοι άλλοι τη θέλουν και μέσα στην τελική δεκάδα. 

 

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN