Η Χριστίνα Παπαδοπούλου είναι ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και λαουτιέρισα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Ασχολήθηκε με τη μουσική από 7 χρονών. Φοίτησε στο μουσικό σχολείο (γυμνάσιο-λύκειο) Σερρών, και έπειτα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, με ειδίκευση στην Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική.
"Δυό κόσμοι διαφορετικοί" ήταν το τραγούδι με το οποίο έκανε το ντεμπούτο της το 2015, σε στίχους και μουσική της ίδιας, το οποίο κυκλοφόρησε και απο την Fm Records.
Ακολούθησε η "Πέτρινη Καρδιά", ένα ντουέτο με τη γνωστή σε όλους Αρετή Κετιμέ, το οποίο υπογράφει και πάλι η ίδια σε στίχους και μουσική, και το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία χωρίς καμία περαιτέρω διαφήμιση πέρα από την προβολή στην προσωπική σελίδα της τραγουδήστριας - τραγουδοποιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!


Πρόσφατα κυκλοφόρησε το τρίτο της τραγούδι-έκπληξη! Αυτή τη ϕορά μας συστήνει μια άλλη της πλευρά, ερμηνεύοντας μια μελωδική και πολύ συγκινητική μπαλάντα με τίτλο: «Αγάπη είναι …θα περάσει». Αυτή τη ϕορά τους στίχους υπογράφει η Δήμητρα Νεοϕύτου (γνωστή στιχουργός από το «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις») και ο Νίκος Καλλίνης, ο ερμηνευτής και κιθαρίστας του μουσικού συγκροτήματος «Εκείνος κι Εκείνος» και γνωστός τραγουδοποιός, ενώ τη μουσική η ίδια.

Ακούστε το στο παρακάτω link και είμαστε βέβαιοι ότι θα το αγαπήσετε!

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN