EVENTS

Η νέα, μεγάλη άφιξη που θα συζητούν όλοι στην πόλη των Σερρών το επόμενο διάστημα. Άνοιξε στην οδό Θέμιδος και Καλαμπάκας και κάνει επίσημα εγκαίνια την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και ώρα 21:00. Πρόκειται για ένα υπέροχο χώρο που μας προσφέρει εκλεκτό καφέ, μουσική και υπέροχα ποτά, χαλαρές βραδιές με κρασί και κοκτέιλ.

Ξεκινά το φεστιβάλ μπουγάτσας και τοπικών προϊόντων Σερρών στην Πλατεία Ελευθερίας για φέτος από τον Δήμο Σερρών και τον Σωματείο Ζαχαροπλαστών-Μπουγατσοποιών Νομού Σερρών. Το φεστιβάλ ξεκινά από την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα και λούνα πάρκ.

Κατά την διάρκεια παραμονής του ΠΝΜ Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ στη Θεσσαλονίκη οι ώρες επισκέψεως έχουν προγραμματισθεί ως ακολούθως:

Για έβδομη χρονιά ο Λυκίσκος διοργανώνει το Oktoberfest με στόχο να μας μεταφέρει στο μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας. 10 Βαρέλια, απολαυστικοί μπυρομεζέδες, Dj Sets και live music. Από Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 1 Οκτωβρίου. Επίσης την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία(ΚΔΑΠ ΜΕΑ) της Κ.Ε.Δ.Η.Σ.

Facebook event

Έκθεση Σερραίων εικαστικών καλλιτεχνών με τον τίτλο «Διαχρονίες» διοργανώνουν το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί αύριο Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο  Ζιντζιρλί Τζαμί στις 19.00.

Η έκθεση πραγματοποιείται από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου 2017 Περισσότεροι από 15 εικαστικοί καλλιτέχνες των Σερρών ιχνηλατούν πολιτισμικά σημεία του τόπου τους και παρουσιάζουν ποικίλα εικαστικά έργα τους, επηρεασμένα από τη διαχρονική πορεία των Σερρών και την εξέλιξη του πολιτισμού τους. Μνημεία, τόποι, αντικείμενα,  ευρήματα, διαφορετικοί πολιτισμοί, θρησκείες, γλώσσες και άνθρωποι, συνθέτουν ένα μωσαϊκό, από όπου οι καλλιτέχνες αντλούν τις ιδέες τους και αναπτύσσουν έναν δικό τους διάλογο με τα μνημεία και την ιστορία.

Στην έκθεση «Διαχρονίες» συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

 Αλεξίου– Αναστασιάδης – Ανθυμίδου – Βαφειάδου – Βαφειάδης – Γεωργακάς – Γκένιος – Γκουγκούφκας–  Δανιηλίδης – Διαμαντάκης – Κατσιλάκης – Καραγιάννης – Λάσκαρης – Μελλίδης – Μήρτσιος – Πανανάκης – Παντελάκη – Ταρσανλής – Τόλιος – Χαλβατζή.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Τρίτη-Παρασκευή και Κυριακή (10.00-14.00), Δευτέρα και Σάββατο κλειστά.

Για άλλη μια χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδολίβους σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίπολης διοργανώνει την γιορτή κρασιού «Κουρήτος 2017». Την Παρασκευή 29 και το Σαββάτο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στις πλατείες «ΑΜΒΡΑΖΗ» και «ΟΧΙ». 

Facebook event

 

 

Στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017 το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας διοργανώνει επετειακές εορταστικές εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια λειτουργίας του εντός αλλά και εκτός του Κέντρου.

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

10:00 Έναρξη τριήμερου εικαστικού συμποσίου. Για τρεις ημέρες ο χώρος του ΚΕ.Θ.Ι.Σ. μετατρέπεται σε ένα χώρο έμπνευσης και καλλιτεχνικής δημιουργίας με θέμα το άλογο ως συνεργάτη και πρωταγωνιστή στις θεραπευτικές συνεδρίες. Οι καλλιτέχνες (ζωγράφοι, γλύπτες, φωτογράφοι, μουσικοί κλπ) θα δημιουργούν ελεύθερα μέσα και έξω από τους χώρους του Κέντρου. Τα έργα αυτά στο τέλος θα παραχωρηθούν στο Κέντρο και θα διατεθούν προς πώληση στο αμέσως επόμενο διάστημα για την ενίσχυση της λειτουργίας του. Παράλληλα δε θα απασχολούνται δημιουργικά τα παιδιά που θα μας επισκέπτονται κατά τη διάρκεια του τριημέρου.
18:00 Επίσκεψη στο λαογραφικό μουσείο του Νέου Σκοπού
19:00 Campfire - Barbeque. Μουσική βραδιά με το συγκρότημα "Μπρατίμια" στον αύλειο χώρο του ΚΕ.Θ.Ι.Σ. στο Ν. Σκοπό

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

09:30-13:30 Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: " Ο ρόλος του αλόγου 
στην αναπηρία".
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017
10:00 Επίδειξη ιππασίας από αθλητές Special Olympics και Αθλητές του ΚΕ.Θ.Ι.Σ στον κλειστό στίβο του ΚΕ.Θ.Ι.Σ

11:00 Θεατρικό δρώμενο "Ιππείς" του Αριστοφάνη από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βαλτοτοπίου στον κλειστό στίβο του ΚΕ.Θ.Ι.Σ.

Κλείσιμο των εορταστικών εκδηλώσεων με μπουφέ μετά μουσικής και γενέθλια τούρτα του ΚΕ.Θ.Ι.Σ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας 
Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 10 χρόνια θα πραγματοποιηθεί και ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ με θέμα:
"ΤΟ ΑΛΟΓΟ"

Εκδήλωση στο Facebook

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN