ΨΩΝΙΑ

 

Η εφαρμογή του μέτρου για τις πλαστικές σακούλες ξεκίνησε, με τους καταναλωτές να καλούνται για προσαρμογή στη «νέα πραγματικότητα».

Η χρέωση είναι στα 3 λεπτά, και μαζί με το φπα φτάνει τα 4 . Από 1/1/2019 βέβαια, η χρέωση της πλαστικής σακούλας θα αυξηθεί στα 9 λεπτά.

Όσον αφορά το περιβαλλοντικό τέλος, προς το παρόν δεν θα επιβάλλεται σε περίπτερα και λαϊκές αγορές. Σακούλες χρεώνουν τα σούπερ μάρκετ, τα ψιλικατζίδικα, τα μίνι μάρκετ, οι φούρνοι και τα λοιπά καταστήματα λιανικής πώλησης.

Πιο αναλυτικά: Στις πλαστικές σακούλες με πάχος μέχρι 50 cm χρεώνεται περιβαλλοντικό τέλος.

Πλαστικές σακούλες με πάχος από 50 cm έως 70 cm δεν επιβαρύνονται με περιβαλλοντικό τέλος, αλλά είναι υποχρεωτική η τιμολόγησή τους στον πελάτη.

Εξαιρέσεις: Για πολύ λεπτές σακούλες, μικρότερες των 15cm, δεν χρεώνεται περιβαλλοντικό τέλος μόνο στην περίπτωση που απαιτούνται για λόγους υγιεινής ή παρέχονται ως πρωτογενής συσκευασία χύμα (χύδην) τροφίμων.

Εξαιρούνται οι βιοαποδομήσιμες / λιπασματοποιήσιμες πλαστικές σακούλες μεταφοράς.

 

Εξαιρούνται από το τέλος οι σακούλες που διατίθενται από περίπτερα και υπαίθριο εμπόριο.

 

karpouzakis • art & graphic design

Αν συνηθίζετε να κάνετε pancakes, ομελέτα, αυγά μάτια τότε σίγουρα αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

 

Μπορεί να μπαίνει ο Σεπτέμβριος αλλά ακόμα κάποιοι από εμάς δεν πήγαμε διακοπές. Το Hawaiian Tropic κάνει την επιλογή αντηλιακού και ανδρική υπόθεση πλέον, με μια ψηφιακή δυναμική διαφήμιση, με πρωταγωνιστή τον Ντάνο, το νικητή του φετινού Survivor.
!!!  

Ο Σκιαθίτης εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι, με το μαυρισμένο και καλογυμνασμένο κορμί, μας δείχνει τις ικανότητες του στα αγαπημένα του σπορ. Στο τέλος βάζει και το αντηλιακό του, γιατί  όλοι ξέρουμε πρέπει να προστατευόμαστε πάντα από τον ήλιο.

 

Κορίτσια ο ΝΤΑΝΟΣ!!!

 

 

Ο λόγος για την αγαπημένη σε όλους Μαρία Μπεκατώρου, η οποία είναι το πρόσωπο της καμπάνιας της AVON. Η Μαρία με τη χαρακτηριστική της τσαχπινιά μας καλεί να γίνουμε μέρος αυτής της καμπάνιας και μας ενημερώνει ότι σύντομα μπορεί να βρίσκεται στη  πλατεία της δικής μας πόλης ή σε κάποιο καφέ ή εστιατόριο, κι ακόμα ότι μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις. 

Δείτε το σποτ της AVON εδώ

Το floraonline.gr αποτελεί μια μοναδική εμπειρία αγορών για τους καταναλωτές της πόλης μας και όχι μόνο. Προσφέρει εξαιρετικά παιδικά ρούχα επωνύμων brands σε ιδιαιτέρα προσιτές τιμές, τόσο αυτές τις γιορτές αλλά και όλο το χρόνο.

 

Αυτά τα Χριστούγεννα διακοσμήστε την βιτρίνα του καταστήματός σας με εντυπωσιακά αυτοκόλλητα από την εταιρεία “karpouzakis”.

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN