ΤΕΧΝΗ

Η Josie Lewis λατρεύει να χρωματίζει οτιδήποτε στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής της όπου το δεύτερο παιδί της δεν κατάφερε να επιβιώσει συνέχισε τη ζωή της με το να χρωματίζει με τις ώρες διάφορα σχέδια. Το ουράνιο τόξο συμβολίζει γι’ αυτήν την ελπίδα μετά την καταιγίδα. Δείτε το βίντεο τα όμορφα έργα της.

Φέτος διοργανώνεται από τον  νεοσύστατο σύλλογο «ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ»  ένα διήμερο, μουσικό κυρίως φεστιβάλ, με συναυλίες σε διάφορα είδη μουσικής έκφρασης (rock, ελληνική μουσική, Jazz, λαϊκή, παραδοσιακή, ρεμπέτικη κ.α.) και παράλληλες άλλες εκδηλώσεις τέχνης ( μεταμεσονύκτιες προβολές ταινιών, εκθέσεις βιβλίων, κοσμημάτων, ζωγραφικής κ.α.)

 Στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου στην Αυλή της ΕΡΤ (πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη).

 

Σελίδα στο Facebook

 

Πολλές φορές λέμε «αδύνατο, δεν μπορώ να το κάνω ή δεν γίνεται». Μάλλον την επόμενη φορά που θα πούμε κάτι τέτοιο, πρέπει να το σκεφτούμε διπλά. Καθώς, στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε ότι με θέληση και πίστη σ’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Το «αδύνατο» πολλές φορές είναι μια κατάσταση η οποία μας βολεύει και στην οποία δεν προσπαθήσαμε να διερευνήσουμε την δύναμη που έχουμε για να αλλάξουμε.

Πρόκειται για ένα κορίτσι κατά τη γνώμη μου ευλογημένο που μπορεί να μην έχει χέρια, όμως δεν άφησε τη ζωή να της υπαγορεύει τι μπορεί να κάνει και τι όχι. Αυτό, που δημιουργεί όταν πιάνει τα πινέλα να ζωγραφίσει είναι πραγματικά θαυμάσιο. Ας παραδειγματιστούμε λοιπόν από αυτό το χαρισματικό κορίτσι.

 

Δείτε το βίντεο εδώ

Ένας καλλιτέχνης με σπουδαίο ταλέντο, που ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας μια ασυνήθιστη τεχνική. Φαίνεται πόσο έξυπνος και αφυής άνθρωπος είναι, καθώς καταφέρνει να αναπαριστά φιγούρες, πορτρέτα και οτιδήποτε άλλο έχει εμπνευστεί ζωγραφίζοντας στο νερό.  Όλη η μαγεία της ζωγραφικής σε ένα βίντεο. Αφεθείτε στη μαγεία του εδώ.

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN