Μια ακόμα υπέροχη χορευτική παράσταση διοργανώνει η Σχολή Χορού Ιρένα Αναστασία Μπρέκου και σας περιμένει στις 26 Ιουνίου 2019 και ώρα  20.00 στο θέατρο «Αστέρια».

 

 


Συνοπτική περιγραφή της υπόθεσης του μπαλέτου La Sylphide

Την ημέρα του γάμου του, ένας Σκωτσέζος αγρότης που ονομάζεται James ερωτεύεται ένα όραμα μιας συλφίδας ή πνεύμα. Μια μάγισσα εμφανίζεται μπροστά του προβλέποντας ότι θα προδώσει την αρραβωνιαστικιά του. Αν και μαγεμένος από τη συλφίδα, ο James διαφωνεί, στέλνοντας τη μάγισσα μακριά.


Όλα φαίνονται καλά καθώς αρχίζει ο γάμος. Αλλά όταν ο James βάζει το δαχτυλίδι στο δάχτυλο της αρραβωνιαστικιάς του, η όμορφη συλφίδα ξαφνικά εμφανίζεται και το αρπάζει μακριά από αυτόν. Ο James εγκαταλείπει το γάμο του και τρέχει πίσω από αυτήν. Ακολουθεί τη συλφίδα στο δάσος, όπου βλέπει πάλι τη μάγισσα. Εκείνη δίνει στον James ένα μαγικό κασκόλ. Του λέει ότι το κασκόλ θα ενώσει τα φτερά της Συλφίδας, επιτρέποντας του να την πιάσει για τον εαυτό του. Ο James είναι τόσο χαρούμενος με τη Συλφίδα που θέλει να την πιάσει και να την κρατήσει για πάντα.


Ο James αποφασίζει να πάρει το μαγικό κασκόλ. Το τυλίγει γύρω από τους ώμους της Συλφίδας, αλλά όταν το κάνει, τα φτερά της Συλφίδας πέφτουν και πεθαίνει. Ο James μένει μόνος του, στεναχωρημένος. Στη συνέχεια βλέπει την αρραβωνιαστικιά του να παντρεύεται τον καλύτερο φίλο του. Τελειώνει με έναν συναισθηματικό πόνο.

 

Είσοδος : 8 ευρώ Εξώστης  / 5 ευρω

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN