Ο Σύλλογος Σερραίες Μανούλες ιδρύθηκε το 2011 και είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος, με βάση την αλληλεγγύη και την φιλανθρωπία, με σκοπό την ανάπτυξη δράσεων για τη μητέρα και το παιδί. Μέλη του μπορούν να είναι μητέρες και μέλλουσες μητέρες οι οποίες ζουν στην περιφερειακή ενότητα Σερρών ή κατάγονται από αυτή.


Την Κυριακή 26/1/2020 στην αίθουσα ΚΕΔΗΣ θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την νέα Ελεγκτική Επιτροπή. Όσες κυρίες είστε μέλη αλλά και όσες κάνετε εγγραφή στο σύλλογο εκείνη την ημέρα, μπορείτε να ψηφίσετε από τις 16:00 έως τις 20:00.

 

 

Το ψηφοδέλτιο έχεις ως εξής:

 

ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ Δ.Σ.

 

1.  ΓΚΟΓΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
2. ΖΟΥΡΙΔΑΚΗ ΛΙΝΑ (ΛΑΜΠΡΙΝΗ)
3. ΚΑΜΤΣΙΚΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
4. ΚΑΡΠΑΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΙΚΕΛΗ)
5. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ-ΕΙΡΗΝΗ
6. ΜΠΟΥΝΑΡΤΖΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
7. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ
8. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΝH
9. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΟΤΗ
10. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ)
11. ΠΕΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
12. ΣΙΓΚΙΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

 

ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


1. ΒΛΑΣΑΚΗ ΖΩΗ
2. ΓΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
3. ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ
4. ΚΟΣΙΤΖΗ ΜΑΡΙΑ
5. ΡΟΥΣΤΑΝΗ ΜΑΡΙΑ
6. ΤΥΧΑΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

 

 

Μέχρι 5 σταυρούς προτίμησης για τα μέλη του Δ.Σ. και μέχρι 2 για τις υποψήφιες της ελεγκτικής


Να έχετε μαζί σας, αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο για να μπορέσετε να ψηφίσετε

 

 

 

  

 

 

Γκόγκου Ελευθερία

Μητέρα δύο αγοριών.

 

Ονομάζομαι Ελευθερία, είμαι μαμά 2 αγοριών 10 & 6 χρονών και ζω στις Σέρρες. Δεν εργάζομαι αλλά είμαι μαμά κι αυτό είναι μια καλή αμισθί εργασία! Συμμετέχω ως υποψήφια στις εκλογές του Συλλόγου γιατί αγαπώ τον Σύλλογο και θέλω να προσφέρω όσα περισσότερο μπορώ. Γνωρίζοντας και συμπράττοντας με άλλες μαμάδες, θεωρώ ότι όχι μόνο γεμίζουμε δημιουργικά το χρόνο μας, αλλά δίνουμε κι ένα καλό παράδειγμα συνεργασίας στα παιδιά μας.

 

 

 


Ζουριδάκη Λίνα

Μητέρα του Αποστόλη και της Χρύσας. Μηχανικός ΤΕ.

 

Είμαι η Λίνα, μέλος του Συλλόγου από την ίδρυση του, ταμίας στο παρελθόν και πρόεδρος κατά την προηγούμενη θητεία του ΔΣ. Πιστεύω ότι με την εμπειρία που έχω αποκτήσει μπορώ να προσφερω και υπόσχομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχίσουμε το έργο του μοναδικού αυτού Συλλόγου.

 

 

 


Καμτσικλή Λαμπρινή

 

Η συμμετοχή μου στο σύλλογο ξεκίνησε το 2011, καθώς υπήρξα ιδρυτικό μέλος και ασχολήθηκα ενεργά με τις δράσεις του. Γνώρισα αξιόλογα άτομα, εμπνεύστηκα από άλλες μαμάδες και η προσφορά έγινε καθημερινό κομμάτι της ζωής μου. Χαίρομαι που συμμετέχω ξανά αφού ο Σύλλογος περνάει πλέον στη δεύτερη δεκαετία του. Μια μικρή ομάδα μανάδων αρχικά, κατάφερε να συσπειρώνει και να ενώνει αλληλοβοηθώντας, μαμάδες και παιδιά. Στόχος να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και θέληση για προσφορά.

  

 


Καρπάζη Χριστίνα
 (Μαρκέλλα Μικέλη)

Μητέρα του Αριστοφάνη. Δημοσιογράφος ράδιο Ε 103.

Γεια σας φίλες μου, ζω και εργάζομαι στις Σέρρες. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων. Όταν ήμουν μαθήτρια γυμνασίου βρέθηκα σε ένα ραδιοφωνικό στούντιο και τότε «γεννήθηκε» η Μαρκέλλα! Τα πρωινά, παρουσιάζω στο Ράδιο Ε103 ενημερωτική δημοσιογραφική εκπομπή και επιμελούμαι το πρόγραμμα του σταθμού. Αγαπώ πολύ τα βιβλία, το διάβασμά, την προσφορά και την επικοινωνία. Ο γιός μου κοντεύει τα 11 και αγαπά πολύ το σύλλογο αφού πέρα από μένα βρήκε κι αυτός νέα ενδιαφέροντα και φίλους. Από το 2016 είμαι μέλος του Δ.Σ. (γραμματέας και μετά αντιπρόεδρος) του Συλλόγου, η ενασχόληση με το σύλλογο «με έκανε καλύτερο άνθρωπο» και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω, να μοιράζομαι, να μαθαίνω. Έχουμε πολλά ακόμη να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε μανούλες και παιδιά από το ανησυχούμε, να αγχωνόμαστε και να λέμε «βάλε ζακέτα»! Γι αυτό είμαι εδώ.

 

 

  Μιχαηλίδου  Ελισάβετ Ειρήνη

Εθελόντρια Σύμβουλος Θηλασμού La Leche Leauge. Βοηθός Μητρότητας Σερρών. Ιδιοκτήτρια του etsy.com/shop/elismadeit. Μέλος στην Κοιν.Σ.Επ. Ώρες.

 

 Ήρθα πριν 13 χρόνια στις Σέρρες και σύντομα βρήκα και συνδέθηκα με φίλες-μητέρες. Η κοινή μας αγάπη για την περιοχή που έχουμε επιλέξει να ζούμε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά καθώς και οι κοινοί στόχοι και ανάγκες, μας ώθησαν να ξεκινήσουμε τον Σύλλογο Σερραίες Μανούλες. Βρίσκομαι από τα πρώτα χρόνια στις δράσεις του Συλλόγου και τον θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και έναν μοναδικό τρόπο να προσφέρω στις μητέρες και στις οικογένειες.

 

 Μπουναρτζή Δέσποινα

Μητέρα του Νικόλα και του Μάριου.

 

Είμαι μέλος αυτού του συλλόγου από την ίδρυση του. Τα τελευταία 2 χρόνια ανήκω στο ΔΣ σαν μέλος. Η εμπειρία μοναδική και όμορφη. Διάφορες περιπτώσεις βοηθήθηκαν από τον σύλλογο αυτά τα 2 χρόνια που είμαι στο ΔΣ. Μια όμως έμεινε χαραγμένη στο μυαλό και στην καρδιά μου. Το αγοράκι το μικρό εκείνο που στα 2 του μόλις χρόνια έπρεπε να χαράξει μόνο του την πορεία του προς το ίδρυμα. Με την ελπίδα πως κάποτε θα βρεθεί μια οικογένεια σωστή να το αγκαλιάσει. Όσο φρόντιζα και  σιδέρωνα τα ρουχακια του αμέτρητες φορές ευχήθηκα να μπορούσα να το έπαιρνα σπίτι μου να μεγάλωσε δίπλα στα δικά μου αγόρια. Η ψυχούλα μου η μικρή... Κάπως έτσι αποφάσισα να ξαναβάλω υποψηφιότητα για το ΔΣ. Γιατί κάθε δράση του συλλόγου μας διδάσκει πως ο εθελοντισμός είναι άξια ζωής...

 


 Παναγιωτίδου Ευτυχία

Μητέρα της Αναστασίας και της Βασιλικής. Φιλόλογος. Εργάζεται σε Κέντρο Λογοθεραπείας.

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Σέρρες. Συμμετέχω στο Δ.Σ. του συλλόγου από το 2016 ως μέλος την πρώτη διετία και ως γραμματέας την δεύτερη. Θέτω ξανά υποψηφιότητα γιατί αγαπώ τον Σύλλογο. Γιατί μου αρέσει να συναναστρέφομαι με μητέρες που αγαπούν να κάνουν πράγματα για τα παιδιά τους αλλά και για όλα τα παιδιά. Νιώθω την ανάγκη να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της δυναμικής ομάδας και να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ.

 

 

 

 Παπαδοπούλου Φανή

Μητέρα ενός γιου. Make up artist.

 

Ασχολούμαι με το επαγγελματικό μακιγιάζ. Μέσα από την δουλειά μου αισθάνομαι πολύ δημιουργική. Έχω έναν  γιο που είναι πλέον  13 ετών. Μεγάλωσε αρκετά…  Το μότο μου είναι "οι γυναίκες ενωμένες, μπορούν να καταφέρουν πολλά"... Αυτός είναι και ο λόγος που βάζω υποψηφιότητα.

 

Θεοδοτη Παπαζογλου

Μητέρα του Βασίλη 13 ετών και του Γιώργου 10 ετών Ελεύθερη επαγγελματίας.

 

Γνωρίζω χρόνια τον Σύλλογο και παρακολουθώ τις δράσεις του. Επηρεάστηκα θετικά ακούγοντας κάποιες φίλες να μιλούν για τις δράσεις που οργανώνονται και σκέφτηκα ότι οι σκοποί του συλλόγου με αφορούν. Είμαι θετικός άνθρωπος και βλέπω μόνο το καλό στους άλλους. Πιστεύω στην ομοδικότητα και στις ιδέες που υλοποιούνται με γνώμονα το παιδί και τη μητέρα. Όλες μαζί, μπορούμε καλύτερα και φυσικά περισσότερα!

 

 

 

 

 

Παπάζογλου Κλεονίκη (Νίκη)

Καθηγήτρια αγγλικών. Μητέρα της Βιβής, του Γιάννη και του Φίλιππου - Γεώργιου.

 

Έχω αγαπήσει τον Σύλλογο, έχω νιώσει υπερήφανη, έχω συγκινηθεί, έχω κλάψει με δάκρια χαράς, έχω πλημμυρίσει με τόσα συναισθήματα που δεν περιγράφονται με λόγια. Έχω γίνει πιο «πλούσια», έχω τρέξει, έχω δώσει και έχω αποκτήσει τόσες φίλες που δεν θα τις έβρισκα σε ολόκληρη ζωή. Για όλους αυτούς τους λόγους αξίζει κάθε μητέρα να έρθει στον Σύλλογο.

 
 

Πέτσα Βασιλική

Μητέρα δύο αγοριών 18 και 10 ετών. Δικαστική Υπάλληλος .

 

Ο Σύλλογος κατέχει ξεχωριστή θέση στη ζωή μου, αφού αποτελεί κατά κάποιο τρόπο το τρίτο μου παιδί. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου για τέσσερα έτη. Μετά από μια παύση άλλων τεσσάρων ετών από την ενεργή δράση, ήρθε η ώρα, η εμπειρία να συναντήσει την ωριμότητα. Δεν το κρύβω ότι μου έλειψε όλη αυτή η ενέργεια που σου χαρίζεται όταν εμπλέκεσαι με τις δράσεις του συλλόγου. Δεν κολακεύομαι εύκολα, αυτό το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν καλά, αλλά πάντα χαμογελάω όταν με προσφωνούν «Πρόεδρε της καρδιάς μας». Δε διεκδικώ θέση ευθύνης, αλλά με ευθύνη θα προσφέρω τα μέγιστα αν εκλεγώ. Ο σύλλογος αγκαλιάζει μαμάδες και παιδιά κάθε ηλικίας. Ως στόχο θα επιθυμούσα να εδραιώσουμε τις δράσεις μας και να τις εντάξουμε σε ένα μεγαλύτερο πλαίσιο. Με σύμμαχο τους φορείς της πόλης και τις πρότυπες ιδέες μας, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ενεργοποιήσουμε θετικά, κάθε συμμετέχοντα.

 

 

 


Σιγκιρίδου
 Μαρία

Μητέρα δύο παιδιών. Υπεύθυνη σεμιναρίων στην Κοιν.Σ.Επ. Ώρες. Βοηθός Μητρότητας Σερρών.

 

Γεννήθηκα Θεσσαλονίκη και τα τελευταία 20 χρόνια ζω και εργάζομαι στις Σέρρες. Σπούδασα τουριστικά, αλλά εδώ και 4 χρόνια εξασκώ το λειτούργημα της βοηθού μητρότητας. Είμαι μέλος της Κοιν.Σ.Επ. Ώρες και χειροτεχνώ. Ανέκαθεν ενδιαφερόμουν για τον εθελοντισμό και όταν γνώρισα τον Σύλλογο Σερραιες Μανουλες και τις δράσεις του, σκέφτηκα ότι είναι κάτι που μου ταιριάζει!

 

 

 

 

 

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN