Ρεπορτάζ : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Δημοσιογράφος)

Παρουσία όλων των μελών του και πληθώρας συνεργατών του το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών έκοψε τη βασιλόπιτά του το πρωί της Πέμπτης (04/01/2018) στη Μικρή Σκηνή του Κινηματοθεάτρου «Αστέρια».

 
Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Σερραίων, Πέτρος Αγγελίδης, ο οποίος, αφού ευχήθηκε μία αντίστοιχα δημιουργική με το 2017 χρονιά, έκανε ειδική αναφορά τόσο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών , τους εργαζόμενους αλλά και τους συνεργάτες του, που όπως τόνισε εν μέσω οικονομικής κρίσης καταθέτουν τη δουλειά τους.

 

 

Από τη δική του πλευρά, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, Δημήτρης Τσαλίκογλου ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους του θεάτρου για την αψεγάδιαστη συνεργασία και το εξαιρετικό κλίμα και τόνισε ότι «όσο υπάρχουν άνθρωποι από την πόλη μας, που στηρίζουν την οικογένεια του ΔΗΠΕΘΕ  Σερρών και καταθέτουν ιδέες και προτάσεις θα μπορούμε και να προχωράμε παραπέρα. Το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών ανήκει στον τόπο και στους ανθρώπους του που δημιουργούν θεατρικά και έχουν τον πρώτο λόγο ως προς την αξιοποίησή του», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Τσαλίκογλου. 
 Στον τυχερό της βασιλόπιτας, εκτός από το θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια για την καλοτυχία του, δόθηκε επίσης και ένα 
tablet, ευγενική προσφορά και χορηγία του καταστήματος «computeradiko.gr». 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN