Ποιος είναι ο Πάρης Κοντόπουλος ή αλλιώς Paris Nagual;;;

Γεννήθηκε στην Αθήνα, έφυγε από το σπίτι στα 15 για να ακολουθήσει τα όνειρά του να γίνει χορευτής. 

Στα 17 του ήταν μέρος του κύριου χορού ως χορευτής για ελληνικές παραστάσεις “OLE”, “KALWS TOYS”, “TO PARTY TIS ZOIS SOU”, “SPITOGATOI”, “AL TSANTIRI NEWS”.

 

Στα 21 φτιάχνει το ASANA-GYM TONIC ομάδα, η οποία παρέμεινε η βάση του μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια έφυγε για σπουδές στο Λονδίνο για 3 χρόνια, έτσι ώστε να μπορεί να επεκτείνει την εμπειρία του σε κινησιολογία στο χώρο όπου αποφοιτά ως πιστοποιημένος εκπρόσωπος. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, επινοεί την PARUMBA και φτιάχνει τη δική του «σχολή» στην αεροβική,

 

Η PARUMBA είναι φιλοσοφία, είναι ένα τρελό κίνημα  για ανθρώπους  περιθωριοποιημένους από τα γυμναστήρια  και από το κλασσικό life style των γυμναστηρίων , για ανθρώπους που πριν δεν είχαν τρόπο να γυμναστούν και να περάσουν καλά. Γιατί  «Παρούμπα» σημαίνει περνάω καλά.

Φέτος ο Πάρης είναι Πρέσβης Καλής Θέλησης του Εθελοντικού Πολυχώρου Παιδιών & Νέων με αναπηρία της «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ.» www.gefirazois.gr και κάνει περιοδεία σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού για να μεταδώσει το μήνυμα ότι όλοι είμαστε ίσοι και έχουμε ίσα δικαιώματα στην γυμναστική, στα πάρτι και στο «να περάσουμε καλά!»  

Ο σύλλογος "Σερραίες Μανούλες" γιορτάζει φέτος την Παγκόσμια Ημέρα του παιδιού (και ταυτόχρονα τιμά και την 3η Δεκεμβρίου), στις 14 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Elpida Resort. Στη φετινή «Γιορτή Παιδιού» ο Paris Nagual και οι συνεργάτες του θα διασκεδάσουν μανούλες και παιδάκια με χορό, κίνηση, ρυθμό, με Parumba!
Φορέστε άνετα αθλητικά ρούχα και παπούτσια και ελάτε να χορέψουμε όλοι μαζί Parumba και να ενισχύσουμε οικονομικά τον εθελοντικό πολυχώρο δημιουργίας και έκφρασης παιδιών και νέων με αναπηρία «Γέφυρα Ζωής» και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Σερρών.

 

 

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN