Στις 11 Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» καθιέρωσε την «Γιορτή Παιδιού» και την έκανε θεσμό στην πόλη των Σερρών. Φέτος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00, στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης.

 

Πρόκειται για την «7η γιορτή παιδιού» και θα είναι μια υπέροχη θεατρική παράσταση, που αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσουν γονείς και παιδιά. Η παράσταση αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία του Συλλόγου με την διεθνή ομάδα Hippo Group, η οποία θα παρουσιάσει το έργο του Φώτη Δούσου “Οι περιπέτειες του Παβ”.

Στο φουαγιέ θα υπάρχει φιλανθρωπικό bazaar για την ενίσχυση του συλλόγου. Φέτος τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν στη δράση του συλλόγου “Αη- Βασιλίδες της προσφοράς”. Για τρίτη χρονιά θα αγοραστούν τρόφιμα και παιχνίδια σε οικογένειες που έχουν παιδιά και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

 

Η τιμή πρόσκλησης είναι καθαρά συμβολική και αγγίζει μόλις τα 2 ευρώ.

Μια ευκαιρία να διασκεδάσουμε μαζί με τα παιδιά μας, χωρίς περιττά έξοδα και κάνοντας μια καλή κίνηση ενόψει των γιορτών. Θα είμαστε όλοι εκεί… το Σάββατο 8/12/18 στις 18:00 στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών.

 

 

http://serraiesmanoulesnewspaper.blogspot.gr/

facebook: Σύλλογος ΣΕΡΡΑΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

youtube:SERMOTHERS

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN