Η διαδικτυακή γκαλερί μαντιλιών MANTILITY ξεκινάει το ταξίδι της από την πλατφόρμα τουIndiegogo με σχέδιο να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας και χρειάζεται τη βοήθεια όλων – Δείτε πώς μπορείτε κι εσείς να στηρίξετε την προσπάθεια

Μια νέα, φιλόδοξη επιχειρηματική κίνηση που ετοιμάζεται εδώ και δύο περίπου χρόνια με έδρα την πόλη της Καβάλας, πραγματοποιεί τον Αύγουστο του 2019 το πρώτο της αποφασιστικό βήμα διεκδικώντας χρηματοδότηση από τη διεθνή διαδικτυακή κοινότητα μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας crowdfunding (συμμετοχικής χρηματοδότησης), της Indiegogo.

Η MANTILITYείναι μια διαδικτυακή γκαλερί που σε συνεργασία με Έλληνες σχεδιαστές δημιουργεί, παράγει και εμπορεύεται υψηλής ποιότητας μεταξωτά μαντίλια. Κάθε μαντίλι φέρει τις αξίες του σύγχρονου ελληνικού design, συνδυάζει επιμελώς τη μόδα με την τέχνη και διατίθεται σε περιορισμένα «αντίγραφα». Και όλα αυτά, σε προσιτές τιμές σε σχέση με το προσφερόμενο πολυτελές προϊόν.

 

 

Τι είναι η Γκαλερί MANTILITY

Η ιδέα «δουλεύει» ως εξής: Διαφορετικοί σχεδιαστές και καλλιτέχνες από ποικίλες κατηγορίες του Design (ζωγράφοι, αρχιτέκτονες, γραφίστες, κεραμίστες, σκηνογράφοι, καλλιτέχνες graffiti) παρέχουν στην γκαλερί τα έργα τους ώστε να «περαστούν» σε μεταξένιο καμβά. Κατόπιν, η MANTILITY τα τυπώνει ψηφιακά επάνω σε μαντίλια διαφόρων διαστάσεων (90Χ90εκ, 45Χ45εκ, 70Χ200εκ) τα οποία παράγονται στο Σουφλί από 100% υψηλής ποιότητας (6A/5Α) μετάξι!

Αυτές τις μέρες, η MANTILITY πραγματοποιεί το παγκόσμιο λανσάρισμά της μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας crowdfunding (συμμετοχικής χρηματοδότησης) Indiegogo. Η εταιρία φιλοδοξεί με τη βοήθεια της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας που είναι έτοιμη να αγκαλιάσει νέες αξιόλογες και καινοτόμες επιχειρηματικές προσπάθειες, να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους που θα της επιτρέψουν να εδραιωθεί και να αναπτυχθεί.

 

 

 

Καβαλιώτες καλλιτέχνες στην Γκαλερί της MANTILITY

Η γκαλερί MANTILITY «βγαίνει» στη διεθνή αγορά σε συνεργασία, αρχικά, με έντεκα (11) δημιουργούς οι οποίοι έχουν σχεδιάσει μαντίλια που διαφέρουν σε τεχνοτροπία, προσέγγιση και διάθεση και περιλαμβάνουν από μοτίβα λουλουδιών και γεωμετρικά σχέδια μέχρι δημιουργική φωτογραφία και ψηφιακά επεξεργασμένα έργα ζωγραφικής που έχουν επηρεάσει την πορεία της Τέχνης.

Ανάμεσα στους δημιουργούς του «κινήματος» MANTILITY, θα συναντήσει κανείς και  αρκετούς Καβαλιώτες, όπως ο βραβευμένος φωτογράφος Στράτος Καλαφάτης, ο διεθνώς αναγνωρισμένος κεραμίστας και ζωγράφος Κώστας Καρακίτσος, ο εικαστικός που διδάσκει και στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Κώστας Γκουρτζής, καθώς και ο γραφίστας Μιχάλης Τουμανίδης (ToomanDesign).

Επίσης, η εταιρία έχει συνεργαστεί και με τη Σχεδιάστρια Κοσμημάτων Αντιγόνη Καπουτζή (AntigoniJewellery) για την παραγωγή μοναδικών scarfrings τα οποία θα διατίθενται μαζί με τα «πακέτα» (perks) που θα προωθήσει μέσα από την πλατφόρμα του Indiegogo, ενώ τη μουσική στο βίντεο της καμπάνιας MANTILITY «υπογράφει» ο συνθέτης και μουσικός (δεξιοτέχνης στο κανονάκι) Άλκης Ζοπόγλου και μιξάρει ο επίσης Καβαλιώτης MoodySanchez (κατά κόσμον Κωνσταντίνος Καραουλάνης).

 

 

Υψηλή ποιότητα σε περιορισμένα «αντίγραφα» και σε προσιτές τιμές

Το κάθε σχέδιο MANTILITY θα διατίθεται αυστηρά σε 200 μαντίλια, αριθμημένα και υπογεγραμμένα από τον εκάστοτε σχεδιαστή και με την εξάντλησή του θα δίνει τη σειρά του σε νέα σχέδια και νέους καλλιτέχνες να προσθέσουν τις δικές τους δημιουργίες στη γκαλερί της MANTILITY.

«Στη MANTILITY πιστεύουμε πραγματικά στη βιώσιμη αγοραστική συμπεριφορά αφενός και αφετέρου θέλουμε να δημιουργήσουμε μια εκλεπτυσμένη γκαλερί που θα αποτελέσει βήμα έκφρασης και προώθησης των έργων αξιόλογων καλλιτεχνών προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας μεταξωτά μαντίλια σε προσιτές τιμές», σημειώνει η κ. Υψηλάντη, δηλώνοντας αισιόδοξη για την πορεία της καμπάνιας MANTILITY στο crowdfunding.

To όραμα της ιδρύτριας είναι «να καταστεί η γκαλερί MANTILITY ένα σημείο συνάντησης, ένας νέος τόπος αυθεντικότητας, μια πολυδιάστατη εικαστική συλλογικότητα. Να γίνει η μεταξένια κλωστή που ενώνει την πανίδα και τη χλωρίδα με τους ανθρώπους, την τέχνη και τις τεχνικές τους».

Με τη στήριξη όλων μας, αυτό το όραμα μπορεί να πραγματωθεί!

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.proininews.gr

 

MANTILITY Links

Facebook: https://www.facebook.com/mantility/

Instagram: https://www.instagram.com/mantility_/

Website: http://www.mantility.com/

Indiegogo: https://www.indiegogo.com/projects/mantility-the-mentality-of-silk/coming_soon/x/20420536 

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN