ΝΥΧΙΑ

Μαύρο βερνίκι νυχιών  στα πόδια και το καλοκαίρι! Πολλές γυναίκες διστάζουν να επιλέξουν το μαύρο χρώμα νυχιών για μανικιούρ ή για πεντικιούρ γιατί ενδεχομένως το θεωρούν τολμηρό ή πολύ εκκεντρικό. Σίγουρα δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και σε όλα τα στυλ.

 

Το καλοκαίρι συνηθίζουμε να βάφουμε τα νύχια μας σε ανοιχτά χρώματα παστέλ ,λευκά, όπμρε. Τα τελευταία 3 χρόνια η μόδα έχει φέρει την τάση το μαύρο χρώμα στα νύχια είτε χεριών είτε των ποδιών. Αν δεν ξέρεις τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου και θέλεις να πειραματιστείς μπορείς να το δοκιμάσεις. 

 

Καλοκαίρι 2017 και έχουμε κολλήσει με τα φλαμίνγκο. Είναι πλέον τάση και όπως κάθε τάση μας δίνει ιδέες  για το μανικιούρ μπορούμε να κάνουμε. Είναι σε καλοκαιρινά χρώματα που θα σε ενθουσιάσουν. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες  και στο τέλος θα βρεις τον τρόπο να το φτιάξεις  και μόνη σου(αν «πιάνουν» λίγο τα χέρια σου).

Τολμήστε το!

 

Καλοκαιρινά μανικιούρ για τον Αύγουστο  του 2017 για να πάρετε ιδέες, να ανανεωθείτε και να γοητεύσετε. Διαλέξτε ένα μανικιούρ που θα νιώθετε άνετη και όμορφη με αυτό. Μπορείτε να προσαρμόσετε οποιοδήποτε μανικιούρ βρείτε στο ίντερνετ στο δικό σας στυλ και στο δικό σας τύπο νυχιού.
Απολαύστε το υπόλοιπο καλοκαίρι με περιποιημένα νύχια!

 

   

 

  

  

 

 

 

Στις μέρες μας παρατηρείτε όλο και περισσότερο η τάση, οι γυναίκες να έχουν περιποιημένα νύχια. Είτε τα περιποιούνται μόνες τους, είτε κάποιος επαγγελματίας. Πολύ ενδιαφέρον έχει να δούμε τη μόδα στα νύχια τα τελευταία 100 χρόνια.

 

Ο καιρός ανοίγει, η διάθεση μας αλλάζει. Μαζί με τη διάθεσή μας αλλάζουν τα χρώματα και τα σχέδια στα νύχια μας, που και φέτος η τάση είναι σε παστέλ τόνους, με λουλούδια και άλλα σχέδια. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βγάλουμε από την καθημερινότητα μας τα πιο σκούρα χρώματα, αφού με έξυπνους συνδυασμούς χρωμάτων μπορούν να φορεθούν άνετα ακόμα και τώρα!

 

 

 

Η ζωή των γυναικών μόλις έγινε πιο εύκολη και το μανικιούρ στο σπίτι παιχνιδάκι. Το πιο έξυπνο δαχτυλίδι από σιλικόνη, ήρθε από την TWEEXY, εφαρμόζεται σε όλα τα δάχτυλα ενώ  πάνω του στερεώνεται το βερνίκι και μπορείται να βάψετε τα νύχια σας εύκολα όπουδήποτε βρίσκεστε. Θα το βρείτε εύκολα στο διαδίκτυο σε πολύ προσιτή τιμή. 

 

Δείτε το βίντεο εδώ

 

Υποδεχτείτε την νέα χρονιά με μανικιούρ ενημερωμένο από τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Οι φιγούρες με τα χρωματιστά σχέδια (Άγ. Βασίληδες, δέντρα, μπάλες, χιονονιφάδες, ταράνδους κλπ) είναι ένας τρόπος να αποτυπώσετε τις γιορτές αλλά δεν είναι ο μόνος. Τα νύχια φέτος είναι εντυπωσιακά χωρίς να είναι απαραίτητα φορτωμένα. Οι τελευταίες τάσεις θέλουν τα νύχια του 2017 κομψά, το πολύ με τρία χρώματα και λιγότερο glitter…

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN