ΜΑΛΛΙΑ

 

Πάρε μέτρα προστασίας τώρα για τα μαλλιά σου. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είμαστε περισσότερο στο ήλιο και δυστυχώς όπως ταλαιπωρείται το δέρμα μας ταλαιπωρούνται και τα μαλλιά μας. Μην περιμένετε να τα δείτε να κοκκινίσουν για να τα προστατέψετε.

Οι ακτίνες του ήλιου και η θερμότητα μπορεί να βλάψει τα μαλλιά με πολλούς τρόπους. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε για να προστατευθείτε;;

Δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις πιστολάκι, μασιά;

Κάθε γυναίκα έχει το δικό της διαφορετικό σχήμα προσώπου. Και σε χρώμα και σε σχήμα. Ανάλογα το σχήμα του προσώπου σας λοιπόν μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο πια μαλλιά θα ταιριάξουν και θα αναδείξουν τα ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Αν δεν πρόλαβες να πας στο κομμωτήριο για να βάψεις τα μαλλιά σου και έχει εμφανιστεί η ρίζα, είτε λευκή είτε με το φυσικό σου χρώμα, έχουμε τη λύση. Υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών και σε σούπερ μάρκετ τα σπρέι προσωρινής κάλυψης των ριζών. Το μόνο που έχεις να κάνεις πριν πας στο ραντεβού σου είναι να ανακινήσεις καλά και να  ψεκάσεις στην περιοχή κάλυψης. Είσαι έτοιμη και «καλυμμένη» μέχρι να λούσεις τα μαλλιά σου. Δείτε στο βίντεο πόσο εύκολο είναι.

Αν παρατηρείτε ότι τα μαλλιά σας καθυστερούν να μακρύνουν υπάρχουν τρόποι για να τα ενυδατώσετε και να τα αναδομήσετε ώστε να είναι γερά και υγιή. Όταν τα μαλλιά μας είναι ενυδατωμένα και καθόλου ταλαιπωρημένα τότε μπορούν να αναπτυχθούν και να μακρύνουν. Παρακάτω θα βρείτε τρόπους ώστε να βοηθήσετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν.

Πολλές από εμάς έχουμε διαλέξει να έχουμε τα μαλλιά μας με συγκεκριμένο χρώμα και κούρεμα και δύσκολα το αλλάζουμε. Οι κομμωτές μας προτείνουν διάφορες αλλαγές είτε στο χρώμα είτε στο κούρεμα αλλά εμείς δεν θέλουμε να τολμήσουμε την αλλαγή. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με τις αλλαγές που έχουν κάνει και πάρτε το θάρρος να αλλάξτε και τα δικά σας μαλλιά.
 

 

Πόσο χρονών ανακάλυψες τα πρώτα σου γκρίζα μαλλιά; 25; 35; 45; Η 64χρονη Jo-Ανί Johnson, ανακάλυψε κάπου στα 20 της ότι έχει άσπρες τρίχες. «Μετά από πολλές προσπάθειες να κρύψω τα γκρίζα μου μαλλιά , αποφάσισα να εγκαταλείψω. Τότε γνώρισα έναν νεαρό που μισούσε τα ξανθά μαλλιά . Και τώρα είναι ο σύζυγός μου. Και μόλις γιορτάσαμε την 20ή επέτειό μας!» δηλώνει. Δείτε όλο το βίντεο στο Allure.com. 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN