Το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να φοράμε πολλά προϊόντα μακιγιάζ, καθώς βαραίνει το πρόσωπο και χάνει τη φρεσκάδα και τη λάμψη του. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και σίγουρα δεν θα βγείτε χαμένες.

1. Ξεκινάμε πάντα από την ενυδάτωση του προσώπου. Το καλοκαίρι, καλό είναι να αντικαθιστούμε την ενυδατική μας κρέμα με αντηλιακή κρέμα προσώπου, που μας προσφέρει ενυδάτωση αλλά και προστασία από τον ήλιο.

2. Αποφεύγουμε να φορέσουμε ίδρυμα , το οποίο επιβαρύνει το πρόσωπο μας. Αν θέλουμε να φωτίσουμε, φοράμε μόνο concealer στα σημεία που έχουν ανάγκη.

3. Χρησιμοποιούμε σκιές ανοιχτόχρωμες ή σε γήινους τόνους. Ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καλό θα ήταν να ξεχάσουμε τα έντονα eyeliner. Όσο αφορά, τη μάσκαρα θα ήταν πιο ωραίο να παίξουμε με χρώματα, τα οποία θα αντικαταστήσουν την μαύρη.

4. Για τα χείλη προτιμάμε ένα lip balm της αρεσκείας μας, καθώς υπάρχουν πολλά και κάποια απ»αυτά με χρώμα. Οπότε, έχουμε χρώμα αλλά, και ενυδάτωσή στα χείλη μας.

 

5. Το ρουζ που θα επιλέξουμε καλό θα ήταν να είναι σε κοραλλί ή μπρονζέ αποχρώσεις, που χαρίζουν λαμπερό και φρέσκο αποτέλεσμα. 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN