Το jenny.gr  με αφορμή τον μήνα αγάπης, το Φεβρουάριο,  επικοινωνεί το agkaliazoume.gr, ένα site με σκοπό να στηρίξει τα βρέφη και τα νήπια του Ξενώνα Βρεφών SOS, των Παιδικών Χωριών SOS.

Πρωταγωνιστής σε αυτή την πρωτοβουλία, ο δημοφιλής ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας ο οποίος καλεί τις αναγνώστριες σε ένα μοναδικό γεύμα αγάπης.

Πώς μπορείς να πάρεις μέρος;

Μπαίνεις στο agkaliazoume.gr, κάνεις τη δωρεά σου και μπαίνεις στην κλήρωση.

Το minimum του ποσού δωρεάς είναι το 1 ευρώ. Για κάθε ευρώ που δωρίζεις, κερδίζεις αντίστοιχες συμμετοχές. Δηλαδή εάν βάλεις 10 ευρώ τότε έχεις 10 συμμετοχές για την κλήρωση που θα αναδείξει μία τυχερή η οποία θα βγει με τον Αποστόλη Τότσικα.

Την δράση πλαισιώνουν δύο βίντεο όπου πρωταγωνιστεί ο Αποστόλης Τότσικας, σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη, που προτρέπουν τις αναγνώστριες να κάνουν δωρεά και να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό.

 

 

 

 

Ο σκοπός

Γιατί τα Παιδικά Χωριά SOS χρειάζονται την στήριξη όλων μας;

Με βασικό άξονα πώς κανένα παιδί δεν πρέπει να μεγαλώνει χωρίς οικογένεια, τα  Παιδικά Χωριά SOS ξεκινήσανε το 2009 τη λειτουργία ενός προγράμματος αποκατάστασης και θεραπείας βρεφών και νηπίων ως 5 ετών, που έχουν υποστεί κακοποίηση ή / και παραμέληση. Ο Ξενώνας Βρεφών SOS λειτουργεί στο Μαρούσι και έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και 20 βρεφών και νηπίων, με σκοπό:

Την άμεση προστασία των παιδιών – θυμάτων κακοποίησης / παραμέλησης σε ώρα κινδύνου, διασφαλίζοντάς τους ένα σταθερό πλαίσιο διαμονής κατά την περίοδο της κρίσης, όπου θα μπορέσουν με την κατάλληλη φροντίδα να καλύψουν τις συναισθηματικές και αναπτυξιακές ανάγκες τους. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα παραμονής στον Ξενώνα μέχρι 18 μήνες.

 

Την παροχή εξειδικευμένων ψυχοκοινωνικών και ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών προς την οικογένεια των παιδιών με προτεραιότητα την ασφαλή επιστροφή τους στο φυσικό οικογενειακό τους περιβάλλον. Σε περίπτωση που εκτιμηθεί ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν, τα Παιδικά Χωριά SOS επιδιώκουν να εξασφαλίσουν ένα μόνιμο οικογενειακό πλαίσιο για το παιδί μέσω αναδοχής ή υιοθεσίας μέσω κρατικού φορέα.

 

 

 

 

Πηγη: www.gazzetta.gr

Πληροφορίες: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

#agkaliazoume

 

#dateApostolis

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN