Η Mattel εισάγει μία σειρά από 17 ολοκαίνουργες κούκλες Barbie με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Με σκοπό λοιπόν να τιμήσει σημαντικές προσωπικότητες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους παγκοσμίως με καινοτομίες και επιτεύγματα σε διαφορετικούς χώρους δράσης όπως οι τέχνες, η μηχανική και η μαγειρική, η εταιρεία παραγωγής παιχνιδιών λανσάρει 17 ξεχωριστές κούκλες. Αυτή η ιδιαίτερη συλλογή είναι αφιερωμένη στις δυναμικές αυτές γυναίκες που ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο και άλλαξαν τον κόσμο, αφήνοντάς μας τεράστια ιστορική κληρονομιά.

 

Η σειρά με τίτλο “Inspiring Women” και το πρόγραμμα “Shero” φέρνουν φεμινιστικές φιγούρες σε κάθε κοντινή σας κούκλα Barbie, όπως την πρωτοπόρο πιλότο Amelia Earhart, την θρυλική καλλιτέχνιδα Frida Kahlo και τη μαθηματική διάνοια Katherine Johnson, της οποίας η συνεργασία με τη NASA είχε ως αποτέλεσμα το επιτυχημένο ταξίδι των Αμερικανών αστροναυτών στο διάστημα. Η Bindi Irwin, κόρη του Steve Irwin, βρίσκεται ανάμεσά τους, όπως και η πρωταθλήτρια του windsurfing απ’ την Τουρκία, Çağla Kubat, η “καλύτερη σεφ του κόσμου” Hélène Darroze, από τη Γαλλία, η Κινέζα ηθοποιός Xiaotong Guan, η Βρετανίδα πρωταθλήτρια στο box, Nicola Adams, η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ της Κίνας, Hui Ruoqi, η golfer από το Μεξικό, Lorena Ochoa, η Ισπανίδα σχεδιάστρια μόδας, Vicky Martin Berrocal, η πρίμα μπαλαρίνα Yuan Yuan Tan, η Γερμανίδα πρωτοπόρος Leyla Piedayesh, και η Πολωνή δημοσιογράφος Martyna Wojciechowska. Κάθε μία από αυτές τις γυναίκες έχει τεράστιο αντίκτυπο στον τομέα και στην χώρα της και τώρα παρουσιάζονται ως τα πρόσωπα του μέλλοντος.

Και παρ’ ό,τι πολλές φορές οι κούκλες Barbie έχουν κατηγορηθεί από το κοινό ως φορείς ματαιόδοξων μηνυμάτων προς τα μικρά κορίτσια, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η εικόνα του brand έχει αλλάξει πολύ, εκσυγχρονίζοντας ένα προϊόν που για χρόνια ήταν προσκολλημένο σε παρωχημένα πρότυπα. Ανάμεσα σε αυτές τις κινήσεις, περιλαμβάνεται σίγουρα και η κυκλοφορία της εν λόγω συλλογής!

 

Δείτε το βίντεο με την νέα συλλογή εδώ!

 

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN