Την Τρίτη 14 Μαρτίου, στις 21:50, βάζουν μπροστά την «Κονσέρβα», το βαν που ανακατασκεύασαν για να γίνει το νέο τους σπίτι, και ξεκινούν να εκπληρώνουν τις πιο τρελές επιθυμίες!

 

 

Η πορεία της «Κονσέρβας» δεν είναι καθορισμένη. Τη διαδρομή, τη χαράζει κάθε φορά η επιθυμία των Γιώργηδων αλλά και των ανθρώπων που γνωρίζουν ή συναντούν στο δρόμο τους.

Αγωνία, συγκίνηση, ενθουσιασμός, απογοήτευση, γέλιο αλλά και η χαρά της εμπειρίας. Οι επιθυμίες καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα συναισθημάτων και καταστάσεων.

· Ποιος από τους τρεις θα βουτήξει στα παγωμένα νερά του ποταμού Ενιπέα, μέσα στο καταχείμωνο;

·Εργένηδες και οι δύο. Αποφασίζουν να ζήσουν το μυστήριο του γάμου με το δικό τους τρελό τρόπο. Βάζουν τα καλά τους και προσπαθούν να εισβάλλουν ακάλεστοι σε γάμο στην Καβάλα. Θα τα καταφέρουν;

·Πώς γίνεσαι δωρητής οργάνων, αναρωτιέται ο Γιώργος Μαυρίδης. Την απάντηση δίνει ο Βασίλης Κορώνας που μοιράζεται μαζί τους, τη δική του εμπειρία ζωής πριν και μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς. Οι Γιώργηδες του το ανταποδίδουν κάνοντας πραγματικότητα την πιο τρελή του επιθυμία!

Μια παρέα. Πολλές επιθυμίες. Ένας σκοπός.

Τρεις φίλοι που αποφασίζουν ν’ αφήσουν πίσω τη ζωή που έκαναν.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας αγοράζουν ένα μεταχειρισμένο βαν, το ανακατασκευάζουν και βγαίνουν στο δρόμο για να ξεκινήσουν ένα road trip στην Ελλάδα. Σκοπός τους να πραγματοποιήσουν όσες περισσότερες επιθυμίες έχουν συμπεριλάβει στη λίστα τους.

Στο ταξίδι τους αυτό και η Μόλυ, μια όμορφη σκυλίτσα με ισχυρή προσωπικότητα!

Η λίστα παραμένει ανοικτή και ανανεώνεται, αφού στο δρόμο συναντούν φίλους αλλά και άγνωστους και εκπληρώνουν και τις δικές τους επιθυμίες, όσο τρελές ή τολμηρές κι αν είναι!

Η λίστα των επιθυμιών περιέχει διάφορες δράσεις και απρόοπτα.

- Ο Γιώργος Μαυρίδης επιχειρεί να τρέξει 42 χλμ στον κλασικό Μαραθώνιο, να περάσει από οντισιόν για να πάρει μέρος σε ελληνική σειρά αλλά και να προσγειωθεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου κάνοντας παρά πέντε, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη αγώνας!

- Ο Γιώργος Λέντζας τολμά να κατέβει την πλαγιά ενός χιονισμένου βουνού με κανό, να ζητήσει σε ραντεβού τη γυναίκα των ονείρων του, ακόμη και να εμφανιστεί ακάλεστος σε γάμο!

- Η Μόλυ κυνηγά άπειρα μπαλάκια του τένις, ταΐζει αδέσποτα παρέα με τους Γιώργηδες, ενώ επισκέπτεται ακόμη και ψυχολόγο σκύλων με τον Γιώργο Μαυρίδη, γιατί η σχέση τους περνάει κρίση!

 

Για τρεις μήνες σπίτι τους είναι το βαν και γειτονιά τους όλη η Ελλάδα!

 

Δείτε το τρέιλερ εδώ!

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN