ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ο Nick Vujicic γεννήθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας το 1982 . Γεννήθηκε χωρίς χέρια και χωρίς πόδια. Το μόνο που έχει είναι ένα μικρό παραμορφωμένο πόδι που το φωνάζει «chicken drumstick».

Όλοι γνωρίζουμε τη διάσημη εταιρία γυναικείων εσωρούχων και φυσικά τις πολύ προσεχτικά επιλεγμένες κοπέλες που περπατούν στην πασαρέλα της. Μαγευτικά εσώρουχα, στρας, σέξυ, τεράστια φτερά και απίστευτα παπούτσια. Όλα τα Fashion Show προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να γίνεται πανικός!!

Η φοβερή ζωγράφος Anna Halldin Maule δημιουργεί υπέροχα έργα τέχνης που μοιάζουν πάρα πολύ σαν φωτογραφίες. Χρειάζεται περίπου 4 μήνες για να ολοκληρώσει ένα έργο. Εκείνη και ο σύζυγός της διαλέγουν μοντέλο και κάνουν μια φωτογράφηση. Η Anna χρησιμοποιεί τη φωτογραφία σαν βάση για να δημιουργήσει πάνω της τον πίνακα. Δείτε στο βίντεο τις υπέροχες φωτογραφίες και την ζωγράφο.

Κι όμως δεν υπάρχει «δεν μπορώ» υπάρχει το «δεν θέλω». Η Mieko Nagaoka είναι 103 ετών και κάνει προπόνηση στο Yanai Swimming school στην Ιαπωνία. Βλέποντας το παρακάτω βίντεο παίρνουμε θάρρος και δύναμη για τη δική μας ζωή και καταλαβαίνουμε ότι το σώμα μας έχει απίστευτες δυνατότητες αρκεί να τις ανακαλύψουμε και να τις αξιοποιήσουμε. 

Στην Αυστραλία κάθε χρόνο ετοιμάζουν ένα ημερολόγιο με πραγματικούς πυροσβέστες για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Australian Zoo Wildlife Hospital για τραυματισμένα και άρρωστα ζώα. Το ετήσιο ημερολόγιο των πυροσβεστών της Αυστραλίας έχει δωρίσει 2,3 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα από τότε που ξεκίνησε το 1993.

 

Την Τρίτη 14 Μαρτίου, στις 21:50, βάζουν μπροστά την «Κονσέρβα», το βαν που ανακατασκεύασαν για να γίνει το νέο τους σπίτι, και ξεκινούν να εκπληρώνουν τις πιο τρελές επιθυμίες!

 

8 Μαρτίου αύριο, μια μέρα αφιερωμένη στη γυναίκα. Και μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει πάρει τη μορφή γιορτής και αφορμή μιας ακόμη εξόδου για τις γυναίκες, τις ρίζες της αυτή η ημέρα, τις έχει στον αγώνα που έκαναν οι γυναίκες στις αρχές του 20ου αιώνα σε Ευρώπη και ΗΠΑ για την ισότητα των δυο φύλλων. Οι γυναίκες διαμαρτυρόμενες  ζητούσαν ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και δικαίωμα ψήφου. Την ημέρα θεσμοθέτησε ο ΟΗΕ το 1977, ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών.

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN