ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ο σεφ Ben Churchill είναι ειδικός στο να δημιουργεί γλυκίσματα που μοιάζουν με άλλα τρόφιμα ή αντικείμενα της καθημερινότητας. Μπορεί να μοιάζει με μανιτάρι αλλά είναι γλυκό καρύδας, μπορεί να μοιάζει ψωμί με αυγό τηγανιτό αλλά είναι λεμονάτο κέικ με τζελ λεμονιού, μπορεί να μοιάζει με σταχτοδοχείο αλλά είναι…
Δείτε! 

 

 

ακολουθήστε τον σεφ Ben Churchill στο instagram

Η Mattel εισάγει μία σειρά από 17 ολοκαίνουργες κούκλες Barbie με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Με σκοπό λοιπόν να τιμήσει σημαντικές προσωπικότητες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους παγκοσμίως με καινοτομίες και επιτεύγματα σε διαφορετικούς χώρους δράσης όπως οι τέχνες, η μηχανική και η μαγειρική, η εταιρεία παραγωγής παιχνιδιών λανσάρει 17 ξεχωριστές κούκλες. Αυτή η ιδιαίτερη συλλογή είναι αφιερωμένη στις δυναμικές αυτές γυναίκες που ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο και άλλαξαν τον κόσμο, αφήνοντάς μας τεράστια ιστορική κληρονομιά.

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο ανέβηκε σήμερα στο bovary.gr για την ημέρα της γυναίκας!

H Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας εδραιώθηκε το 1907, μετά από μια μεγάλη διαδήλωση γυναικών που δούλευαν στα εργοστάσια υφασμάτων στη Νέα Υόρκη.

Ήταν η εποχή που είχε ξεκινήσει η δημόσια συζήτηση σχετικά με τις συνθήκες εργασίας των γυναικών στον τομέα των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και το δικαίωμα ψήφου. Περίπου 15.000 γυναίκες που ασχολούνταν με την κλωστοϋφαντουργία διαδήλωσαν στη Νέα Υόρκη.

Ο Nick Vujicic γεννήθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας το 1982 . Γεννήθηκε χωρίς χέρια και χωρίς πόδια. Το μόνο που έχει είναι ένα μικρό παραμορφωμένο πόδι που το φωνάζει «chicken drumstick».

Όλοι γνωρίζουμε τη διάσημη εταιρία γυναικείων εσωρούχων και φυσικά τις πολύ προσεχτικά επιλεγμένες κοπέλες που περπατούν στην πασαρέλα της. Μαγευτικά εσώρουχα, στρας, σέξυ, τεράστια φτερά και απίστευτα παπούτσια. Όλα τα Fashion Show προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να γίνεται πανικός!!

Η φοβερή ζωγράφος Anna Halldin Maule δημιουργεί υπέροχα έργα τέχνης που μοιάζουν πάρα πολύ σαν φωτογραφίες. Χρειάζεται περίπου 4 μήνες για να ολοκληρώσει ένα έργο. Εκείνη και ο σύζυγός της διαλέγουν μοντέλο και κάνουν μια φωτογράφηση. Η Anna χρησιμοποιεί τη φωτογραφία σαν βάση για να δημιουργήσει πάνω της τον πίνακα. Δείτε στο βίντεο τις υπέροχες φωτογραφίες και την ζωγράφο.

Κι όμως δεν υπάρχει «δεν μπορώ» υπάρχει το «δεν θέλω». Η Mieko Nagaoka είναι 103 ετών και κάνει προπόνηση στο Yanai Swimming school στην Ιαπωνία. Βλέποντας το παρακάτω βίντεο παίρνουμε θάρρος και δύναμη για τη δική μας ζωή και καταλαβαίνουμε ότι το σώμα μας έχει απίστευτες δυνατότητες αρκεί να τις ανακαλύψουμε και να τις αξιοποιήσουμε. 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN