Το διάβασμα αποτελεί βασική υποχρέωση του ίδιου του μαθητή. Ο ρόλος του γονέα είναι να καλλιεργήσει τις συνθήκες και τα κίνητρα ώστε το παιδί να αναλάβει την ευθύνη του ως μαθητής.  Κύριος στόχος είναι να νιώσει τη χαρά της ανακάλυψης μέσα από τη μελέτη, την ικανοποίηση της κατάκτησης καινούριων στόχων και την απόλαυση της μάθησης! 


Είναι πολύ βασικό να μυήσουμε από τις πρώτες μέρες της νέας σχολικής χρονιάς το παιδί μας σε ένα πρόγραμμα που θα οργανώσουμε μαζί του, λαμβάνοντας υπόψη και τους δικούς του ρυθμούς. 
Αν επιτύχουμε να γίνει αυτό το πρόγραμμα σεβαστό από το παιδί και να το ακολουθεί καθημερινά, τότε θα έχουμε συμβάλλει ώστε η «επιχείρηση διάβασμα» να έχει στεφθεί ήδη με επιτυχία!

Συμβολικό κόστος συμμετοχής 2€. Κατά την διάρκεια θα υπάρχει δωρεάν καφές και τσάι. 
(τα έσοδα της ΚοινΣΕπ καλύπτουν λειτουργικά έξοδα του χώρου καθώς και σχεδιασμό και υλοποίηση επόμενων δράσεων με κοινωνικά οφέλη)

Πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής: 6974828241 & 6955954022, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., με μήνυμα στην σελίδα της Κοιν.Σ.Επ. Ώρες.

Εισηγήτρια: Μπουζούκα Ειρήνη


Η Μπουζούκα Ειρήνη σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δ.Π.Θ. Αλεξανδρούπολης. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της πραγματοποίησε τιε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Ενιαία εκπαίδευση στο European University of Cyprus. 
Είναι αναπληρώτρια εκπαιδευτικός στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών και συγχρόνως ασχολείται με την μελέτη των παιδιών και τη βελτίωση των μαθησιακών δυνατοτήτων. Επίσης, έχει εργαστεί με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και με αυτισμό στο νομό Σερρών.

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN