ΠΑΙΔΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

 

 

Η Ρομποτική είναι ο κλάδος της επιστήμης που μελετά τις μηχανές εκείνες που μπορούν να αντικαταστήσουν τον άνθρωπο στην εκτέλεση μιας εργασίας, η οποία συνδυάζει τη φυσική δραστηριότητα με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Ο όρος ρομπότ πρωτοεμφανίζεται σε ένα θεατρικό έργο επιστημονικής φαντασίας του Τσέχου συγγραφέα Κάρελ Τσάπεκ το 1921 και προέρχεται από τη σλαβική λέξη robota που σημαίνει εργασία. Η αυτοματοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας στις βιομηχανίες μαζικής παραγωγής αντικαθιστά τους ανθρώπους με εξειδικευμένες μηχανές που εκτελούν μια προκαθορισμένη σειρά κατεργασιών στα προϊόντα που παράγονται. Στόχος της αυτοματοποίησης, η οποία γίνεται εφικτή με την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας τον 20ό αιώνα, είναι η αυξημένη παραγωγικότητα και η βελτιωμένη ποιότητα, που οδηγούν στην αύξηση του κέρδους των επιχειρήσεων. Άλλοι τομείς εφαρμογής της ρομποτικής τεχνολογίας είναι η εξερεύνηση του διαστήματος, η ιατρική, οι αγροτικές εφαρμογές, κ.λ.π.

Οκτώβριος και το διάβασμα των παιδιών έχει ξεκινήσει με τα παιδιά(και τους  γονείς) να προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες τους υποχρεώσεις.

Ο 10χρονος Νικόλας από την Πάφο πήρε μέρος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και με τις χορευτικές του κινήσεις ξεσήκωσε τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Γιώργο Λιανό όπου ανέβηκαν στη σκηνή και προσπάθησαν να μας δείξουν ότι μπορούν και εκείνοι να χορέψουν.

Όλοι μας θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά με την μόρφωση τους και να τα βλέπουμε να προοδεύουν. Υπάρχουν πολλοί εκπαιδευτικοί τρόποι για το σκοπό αυτό… Εμείς βρήκαμε διάφορα εκπαιδευτικά online sites που μπορείτε να εξερευνήσετε μαζί με τα παιδιά σας και να γίνει η εκπαίδευση διασκεδαστική. Για μικρά και μεγάλα παιδιά.

 

Η πράσινη πρίζα 

 

Ψηφιακή Τάξη

 

Στην τάξη

 

Ασκήσεις online

 

Αερόστατο

 

Ζωγραφική κατασκευές διάφορα

 

Maths Games Αγγλικά

 

Math is fun Αγγλικά

 

IXL Maths and English Αγγλικά

Ένα πολύ γλυκό ζευγάρι είδαμε στο Americas Got Talent. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας το πόσο ωραία εκτέλεσαν την χορογραφία τους. Με κέφι, νάζι και φοβερό μπρίο. Θέλαμε να το δούμε και να το ξαναδούμε αυτό το βίντεο και γι’ αυτό αξίζει να το δείτε.

 

 

 

Το ποδηλατικό τμήμα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός δημιούργησε το νέου του τμήμα " Junior " το οποίο απευθύνεται σε μικρά παιδιά ηλικίας από 4 ετών και άνω τα οποία ποδηλατούν και προσπαθούν να βγάλουν τις βοηθητικές ρόδες.

Δώστε στο παιδί σας τις σωστές βάσεις στο νέο του ποδηλατικό ξεκίνημα.
Με την καθοδήγηση του προπονητή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο μικρός ποδηλάτης θα έχει την ικανότητα να ελέγχει το ποδήλατο ώστε να κάνει τις πρώτες του πεταλιές με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Έλατε λοιπόν στον Πανσερραϊκό ! Ελάτε να βγάλουμε μαζί τις βοηθητικές !

Σας περιμένουμε κάθε Παρασκευή στις 17:00 στο Εθνικό Στάδιο στο γυμναστήριο του Πανσερραϊκού.

Πληροφορίες : Τηλ. 6948051477 έφορος τμήματος Ιωαννίδης Παρίσης

Facebook : ΜΓΣ Πανσερραϊκος – Ποδηλασία –Τρίαθλος

 

 


Το τμήμα junior στην πρώτη του προπόνηση. Περάσαμε υπέροχα και ήδη δύο μικροί ποδηλάτες βγάλανε τις βοηθητικές και ετοιμάζονται ολοταχώς για την ακαδημία

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN