Αυτή πρέπει να είναι η μαμά με τα περισσότερα μωρά στη Βρετανία. Το σπίτι της Alexis Brett έχει αντρικό στυλ, αφού και τα δέκα της παιδιά είναι αγόρια! Η 38χρονη πρώην νοσοκόμα, παραδέχεται ότι δυσκολεύεται να βάλει στο σπίτι της μερικές θηλυκές πινελιές και προσπαθεί με μια ανθοδέσμη στην τραπεζαρία και μερικά αρωματικά κεριά να του δώσει μια πιο θηλυκή νότα.

Παρ' όλη την προσπάθειά της να κρατήσει το σπίτι της συμμαζεμένο, η πολύτεκνη μητέρα πάντα βρίσκει Lego στα καθίσματα και τους καναπέδες ενώ λέει πως δεν έχει καθόλου χρόνο ούτε για ν' απολαύσει ένα αφρόλουτρο με την ησυχία της.

 

“Δεν προσπαθώ καν, γιατί ξέρω ότι θα χτυπήσει κάποιο απ' τα τα αγόρια την πόρτα και θα ζητήσει κάτι,” λέει η κυρία Brett, της οποίας οι γιοι έχουν ηλικία από 7 μηνών έως 16 ετών.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά κοριτσίστικα πράγματα γύρω από το σπίτι εκτός από το τσαντάκι των καλλυντικών μου και το ισιωτικό των μαλλιών μου.”

Μπαίνοντας στο σπίτι των Bretts και σαν να μπαίνεις σε έναν αγορίστικο κόσμο.

 

Στο διάδρομο υπάρχουν 60 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια και μποτάκια, ταξινομημένα ανά μέγεθος, ενώ δεν υπάρχει κανένα ψηλοτάκουνο ή παπούτσι μπαλέτου. Διάσπαρτα γύρω από το σπίτι υπάρχουν δέκα κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κ. Brett βρίσκεται μονίμως “στην τσίτα” γιατί διαφορετικά, το σπίτι της θα έμοιαζε με σπίτι που το 'χει χτυπήσει ανεμοστρόβιλος. Κάθε μέρα βάζει πέντε πλυντήρια και σκουπίζει επτά φορές!

 

διαβάστε περισσότερα στο fumara.gr

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN