Από Δευτέρα 27 Μαΐου και για κάθε Δευτέρα ξεκίνησαν και πάλι οι συναντήσεις εγκύων στις Σέρρες.

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος γεμάτη αλλαγές αλλά και με αισθήματα ανασφάλειας και φόβου. Στις συναντήσεις εγκύων, η κάθε έγκυος θα μοιραστεί ερωτήματα, συναισθήματα και παράλληλα θα ενημερωθεί και θα ενδυναμωθεί για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και την μητρότητα.Στις συναντήσεις μπορούν να έρθουν και οι σύντροφοι των εγκύων. Δεν υπάρχει προϋπόθεση ηλικίας κύησης.
Επίσης, έμπειρες μητέρες που θέλουν να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες.

Πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής: 6974828241 & 6955954022
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
με μήνυμα στην σελίδα της Κοιν.Σ.Επ. Ώρες.
Οι συναντήσεις εγκύων προσφέρονται χωρίς κόστος, ως μέρος του σκοπού της ΚοινΣΕπ.

Υπεύθυνη συναντήσεων: Μαρία Σιγκιρίδου, βοηθός μητρότητας-Doula, μέλος του Συλλόγου Βοηθών Μητρότητας Ελλάδος-Greek Doula Association, μέλος του δικτύου συνεργατών του Αttachment parenting Hellas.

Η Μαρία Σιγκιρίδου σπούδασε οικονομικά αλλά βλέποντας και βιώνοντας την μικρή υποστήριξη που υπάρχει στην περιγεννητική φροντίδα, εκπαιδεύτηκε ως βοηθός μητρότητας-doula.
Έκτοτε προσφέρει εθελοντικά σε ομάδες μητρότητας και θηλασμού, ενώ υποστηρίζει οικογένειες να ζήσουν τον τοκετό που επιθυμούν.
Η βοηθός μητρότητας δεν είναι επαγγελματίας υγείας. Είναι μια πλήρως εκπαιδευμένη και έμπειρη επαγγελματίας η οποία παρέχει συνεχή σωματική, συναισθηματική και ενημερωτική υποστήριξη στη μητέρα πριν, κατά τη διάρκεια κι αμέσως μετά τον τοκετό, όπως και κατά τη διάρκεια της λοχείας. Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας προτείνει να υπάρχει μια βοηθός μητρότητας σε κάθε τοκετό, καθώς η παρουσία της έχει σημαντικά οφέλη σε μητέρα-βρέφος.

 

 

 

Follow:

LoveBirth Βοηθοί Μητρότητας Σερρών

 

ΚοινΣΕπ ΏΡΕΣ

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN