ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Η ζέστη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες επηρεάζει όλους μας αλλά και τις εγκύους ακόμα περισσότερο. Το πρόσθετο βάρος και οι λειτουργίες του οργανισμού  κατά την κύηση προσθέτουν επιπλέον θερμότητα. Ειδικά αν βρίσκεστε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη γίνεται η δυσφορία πιο έντονη. Οι κίνδυνοι είναι η υπερθέρμανση αλλά και η αφυδάτωση του οργανισμού και γι’ αυτό συγκεντρώσαμε χρήσιμες συμβουλές ώστε να απολαύσεις το καλοκαίρι.

Να αποφεύγετε τους χώρους που έχουν πολύ ζέστη

Να κάνετε δροσερά μπάνια

Να πίνετε αρκετά υγρά

Να προτιμήσετε λαχανικά και φρούτα που περιέχουν νερό

Να αποφεύγετε το αλάτι στα τρόφιμα σας για να μην γίνεται κατακράτηση υγρών

Να φοράτε άνετα , ανοιχτόχρωμα, βαμβακερά ρούχα και άνετα παπούτσια

Να τρώτε συχνά και ελαφριά γεύματα

 

Να αποφεύγετε την θάλασσα 12:00 με 16:00

 


Αύγουστος του 2017 και όλοι μας έχουμε καταλάβει ότι η θερμοκρασία έχει ανεβεί αρκετά. Αυτή η ζέστη δυσκολεύει και τις εγκυμονούσες. Η Ολυμπία Χοψονίδου μοιράστηκε μαζί μας το πόσο δυσκολεύεται στο Instagram.

Αναφέρει : «Μπορεί να είναι η 5η φορά που είμαι έγκυος αλλά με τέτοια ζέστη νοιώθω λες και είναι 45η   .»
Έφτιαξε ένα φωτογραφικό κολάζ με φουσκωμένη κοιλίτσα σε όλες τις εγκυμοσύνες της και πήρε πάνω από 13.000 like.


Με το καλό να έρθει το μωράκι τους!Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να ακολουθούν την μόδα και να εκφράζονται μέσα από αυτήν, όποιο και αν είναι το προσωπικό τους στυλ. Πως όμως μπορεί μια έγκυος γυναίκα να κάνει προσεγμένες εμφανίσεις όταν τα κιλά μπαίνουν  απειλητικά; Το να βγει, να ψωνίσει ρούχα ήταν πριν κάτι πολύ ευχάριστο. Με την εγκυμοσύνη όμως, και τις αλλαγές, που δεν μπορεί να αποφύγει στο σώμα της, κάνουν την διαδικασία αυτή λιγάκι δύσκολη και μερικές φορές ίσως αγχωτική. Όμως η μόδα και οι σχεδιαστές αγαπούν την γυναικεία φιλαρέσκεια. Ψάχνοντας σίγουρα θα βρει η κάθε μια αυτό που της αρέσει, ακόμα και αν η κοιλίτσα της κοντεύει να εκραγεί! Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε την εξέλιξη της μόδας για εγκυμονούσες τα τελευταία 100 χρόνια. Δείτε το βίντεο εδώ!

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN