LOVE STORIES

 

Αν και ο Σάκης Τανιμανίδης είχε δηλώσει σε κάποιο επεισόδιο του «World Party» ότι έχει αδυναμία στις δασκάλες της Yoga, δεν είχαμε ακόμα μάθει για την σχέση του με την Χριστίνα Μπόμπα.

Όταν όμως, τον Ιούλιο του 2016, ανάρτησε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο instagram, βούιξε ο τόπος για τον νέο αυτό έρωτα! Μάλιστα κάτω από την φωτογραφία έγραψε «Όταν σε “χτυπήσει”… θα το καταλάβεις από το χαμόγελο!».  

Έχουμε δει πολλά ζευγάρια διάσημα που παντρεύονται και μέσα σε λίγα χρόνια χωρίζουν για διάφορους λόγους. Υπάρχουν όμως και κάποια ζευγάρια που άντεξαν μέσα στο πέρασμα του χρόνου και έμειναν μαζί. Δείτε στο βίντεο τα αγαπημένα ζευγάρια:

Τι δεν έχεις Facebook; Instagram, Snapchat, Twitter, email, Viber ; Γίνεται να μην έχει το αγόρι σου τίποτα από όλα αυτά; ΤΙΠΟΤΑ!!! Δεν είναι φυσιολογικό θα έχει κάποιο πρόβλημα.. Δεν γίνεται.. Το 2017 να υπάρχει κάποιος που να μην χρησιμοποιεί κάποιο από τα social media. Που θα ανεβεί η φωτογραφία; Πως θα σε προσθέσει στους φίλους της; Πως θα μπεις ετικέτα στη φωτογραφία της; Δείτε στο βίντεο τι εννοώ.

Κι όμως όλοι αυτοί είναι οι συγγενείς του γαμπρού που στο γάμο του θέλησαν να παρουσιάσουν ένα έθιμο που έχουν. Για εμάς πολύ ασυνήθιστο και πολύ διαφορετικό. Το αποκαλούν “Maori Haka” είναι παραδοσιακός πολεμικός χορός και το συναντάμε στη Νέα Ζηλανδία σε αθλητικές ομάδες αλλά και σε γάμους.

Ο πολύ ερωτευμένος Robbie Tripp ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και δήλωσε την αγάπη του και τον θαυμασμό του για τις καμπύλες της γυναίκας του. Με αποτέλεσμα να γίνει viral και να πάρει πάνω από 13.000Likes.

O Tripp γράφει: « Αγαπώ αυτή τη γυναίκα και τις καμπύλες της». « Στην εφηβεία συχνά οι φίλοι μου με πείραζαν για την έλξη μου προς τα κορίτσια με πιο γεμάτο σώμα, εκείνες που ήταν πιο κοντές και με καμπύλες, κορίτσια που ο (γραφικός) άντρας θα τις αναφέρει ως ‘παχουλές’ ή ακόμα και ‘χοντρές».

 

 

 

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy για εμένα από μία γυναίκα που έχει καμπύλες και αυτοπεποίθηση -το υπέροχο αυτό κορίτσι που παντρεύτηκα, γεμίζει κάθε ίντσα του τζιν της και συνεχίζει να είναι η πιο όμορφη απ’ όλες».

 

 

Επίσης στέλνει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που δεν νιώθουν καλά με τον εαυτό τους , να μην προσπαθούν να μπουν σε συγκεκριμένα καλούπια για να αγαπηθούν και να εκτιμηθούν. Υπάρχει ένας άντρας εκεί έξω που θα τις αγαπήσει για αυτό ακριβώς που είναι. 

 

 

 

Μια ακόμα πρωτότυπη πρόταση γάμου πραγματοποιήθηκε αυτή τη φορά στην Αμερική, από τον διάσημο παλαιστή John Cena στην αγαπημένη του. Η αγαπημένη του έμεινε έκπληκτη καθώς γονάτισε και της έκανε την πρόταση μέσα στην αγωνιστική αρένα. Δείτε το βίντεο εδώ.

Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου εκτυλίχθηκε στο Mediterranean Cosmos την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Όλα ήταν τέλεια σχεδιασμένα από τον Δημήτρη, για την έκπληξη που επιφύλασσε στην αγαπημένη του Μαίρη. Καθώς, συμμετείχαν σε video clip και χόρευαν μαζί σε ρυθμούς salsa, ξαφνικά ακούστηκε το αγαπημένο κομμάτι του ζευγαριού και η πρόταση γάμου από τον Δημήτρη. Η Μαίρη ήταν φανερά συγκινημένη και φυσικά είπε το πολυπόθητο «Ναι» στον αγαπημένο της.

 

 

Δείτε τη πρόταση γάμου στο vimeo

Το βίντεο είναι απο Crystal Pictures

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN