Ιορδάνης Ξανθόπουλος:

Γιατί αποφάσισα να είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σερρών με τον Στέφανο Φωτιάδη

 

Από τα πρώτα βήματά μου στη Δημοσιογραφία, το ενδιαφέρον μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν έντονο και συνεχές. Μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα Δελτία Ειδήσεων στη σερραϊκή τηλεόραση(σσ ΔΙΚΤΥΟ-TVS) γνώρισα καλύτερα τα προβλήματα των πολιτών του Δήμου Σερρών και πάντα στα ρεπορτάζ και στα άρθρα μου καυτηρίαζα κάθε άσχημο και λάθος που εντόπιζα και παράλληλα επικροτούσα όλα τα θετικά βήματα που γίνονταν.

 

 

Επειδή θεωρώ ότι η πόλη μας  είναι το «μεγάλο σπίτι μας» κι επειδή η ανησυχία μου για τα «κακώς κείμενα» είναι διαρ5κής και έντονη, αποφάσισα να συμμετάσχω στην επικείμενη εκλογική διαδικασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δεν είμαι πολιτικός, ούτε έχω βλέψεις πέραν του Δήμου Σερρών. Βασίζομαι στη διερευνητική ματιά μου, που πίσω από το «λάθος» και το «άσχημο», βλέπω το «σωστό» να βοηθώ να διορθωθούν όσα περισσότερα γίνεται.

 

Στις επισκέψεις μου σε άλλες πόλεις, όπως η Λάρισα, η Κοζάνη, τα Τρίκαλα αλλά και η Κέρκυρα, η Ύδρα και η Αλεξανδρούπολη ζήλεψα την τάξη, την ομορφιά, την προβολή του δικού τους ύφους, την τεχνολογία στην εξυπηρέτηση των πολιτών, το σεβασμό του παλιού και την αγάπη στην καινοτομία.

 

Επειδή το πρόγραμμα του Στέφανου Φωτιάδη έχει τα χαρακτηριστικά του Δήμου που ονειρεύομαι κι εγώ για τους Σερραίους κι επειδή η δυναμική του ανδρός αγγίζει και τα δικά μου οράματα, συντάσσομαι με το σύνολο των υποψηφίων του και διεκδικώ μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών.

 

πηγή: meta_magazino

Share on

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN