Ελπίζω φίλοι και φίλες Σερραίοι, να μην ξαφνιαστείτε αν δείτε ότι συνυπάρχετε στο δρόμο με άλλα αυτοκίνητα, τα οποία φέρουν πινακίδες εκ Θεσ/νίκης, και πάντως μην πιστέψετε ότι ήρθαν τόσοι πολλοί «συμπρωτευουσιάνοι» Θεσσαλονικείς ως επισκέπτες στις Σέρρες. . . !

Πριν από κάποια χρόνια , μας είχαν «φορτώσει» το αλήστου μνήμης κοζανίτικο «ΚΖΜ», λίγο καιρό αργότερα το αξέχαστο δραμινό «ΡΜΧ» και τώρα και για κάμποσο καιρό ακόμη θα είμαστε «ξένοι» μέσα στον ίδιο μας το Νομό.

 

Μας τελείωσαν τα σερραϊκά «ΕΡΧ» και μας «σερβίρουν» πινακίδες με νούμερα κυκλοφορίας από Θεσσαλονίκη, τα «ΝΚΕ», μέχρι νεωτέρας ! Εδώ και ένα μήνα περίπου, τα καινούρια αυτοκίνητα που βγαίνουν στην κυκλοφορία στο Νομό Σερρών δεν έχουν σερραϊκά νούμερα.

Συγκεκριμένα, οι πινακίδες με τα γνωστά διακριτικά «ΕΡΧ» εξαντλήθηκαν και το αρμόδιο Υπουργείο απέστειλε στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Σερρών, πινακίδες με τα γράμματα «ΝΚΕ».  Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ κι αρκετό καιρό ζητήθηκαν πινακίδες με σερραϊκά νούμερα και η Υπηρεσία των Σερρών προμηθεύτηκε προσωρινά παρτίδα με τα συγκεκριμένα διακριτικά από τη γειτονική Θεσσαλονίκη.

Σύντομα πάντως, αναμένονται στο Μηχανολογικό (Διεύθυνση Μεταφορών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών) χιλιάδες σερραϊκές πινακίδες για τα υπό ταξινόμηση ΙΧ.

Share on

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN