Είναι μία από τις πολλές «παραφωνίες» του οδικού δικτύου του Ν.Σερρών και εμείς το επισημαίνουμε με την ευχή να επισκευαστούν το ταχύτερο δυνατό.

Οι μπάρες ασφαλείας, δηλαδή οι πλαϊνές προστατευτικές μπαριέρες στη διασταύρωση Μυρίνης / Δομίρου / Ροδολίβους επί της Εθνικής Οδού Σερρών – Αμφίπολης, προφανώς από κάποιο παλιότερο ατύχημα, έχουν σπάσει και σε αυτό το σημείο ο δρόμος χάσκει . . . επικίνδυνα!   Τα κιγκλιδώματα αυτά, που έχουν ως στόχο να αναχαιτίζουν και να συγκρατούν τα οχήματα που εκτρέπονται της πορείας τους, μετατρέπονται σε «δολοφονικά εργαλεία». Και αυτό, γιατί με τη διάλυσή τους ή κάποιες άλλες φορές λόγω προβληματικής εγκατάστασης, στην κυριολεξία «σουβλίζουν» τα οχήματα και προκαλούν ακαριαίους τραγικούς θανάτους.

 

 

 

Απορώ και ρωτώ : Ούτε ο Δήμαρχος Ν.Ζίχνης (Ανδρέας Δαϊρετζής), ούτε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών (Γιάννης Μωυσιάδης), ούτε ο Δήμαρχος Αμφίπολης (Κώστας Μελίτος) δεν πέρασαν από αυτόν το δρόμο για να δουν αυτά τα επικίνδυνα πλαϊνά στηθαία ασφαλείας; Είναι σε αυτήν την τραγική κατάσταση για περισσότερο από δύο(2) μήνες !

 

 

Share on

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN