Κυριακή πρωί, λιακάδα, ζέστη, άνοιξη, ο Νικόλας γίνεται 7 και μας προσκαλεί στο ΚΕΘΙΣ! Bluejean, καρό πουκάμισο και φύγαμε για τα πιο απίθανα γενέθλια!!! Ξεχάσαμε αντηλιακό και καπέλο αλλά θα τα πάρουμε οπωσδήποτε μαζί μας την άλλη φορά! «Το λες και χαρά Θεού, εδώ το μέρος» σχολίασε η Τάνια και είναι, γιατί είναι μια μεγάλη έκταση με άλογα για ιππασία, χώρο για πολύ παιχνίδι, παιδική χαρά και ένα σωρό άλλα ζωάκια, πάπιες, κότες, γαϊδουράκια…

 

 

 

 

Μια ευχάριστη απόδραση σε ένα αγρόκτημα είναι η βόλτα στο ΚΕΘΙΣ, σε 10 λεπτά βρίσκεσαι αλλού, στη φύση. Ωραία περάσαμε ήπιαμε καφέ, κεραστήκαμε από τον μπουφέ που επιμελήθηκε η μαμά του Νικόλα, τα παιδιά έστησαν αυτοσχέδιο survivor, μετά ήρθε η τούρτα κι η μπάντα έπαιζε ροκιές.

Πηγαίνοντας να πάρω μια παγωμένη μπύρα είδα κάτι πανέμορφες πασχαλινές λαμπάδες, «θα έχουμε μπαζάρ για τα πασχαλινά σας δωράκια στις 2 Απριλίου», με ενημέρωσαν. Όλοι χαμογελαστοί, όλοι φιλικοί και πρόσχαροι στο ΚΕΘΙΣ, γεμίσαμε μπαταρίες και φύγαμε κάνοντας σχέδια για την επόμενη επίσκεψη μας εκεί!!!

 

 

Share on

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN