Jordan

Περιφερειακός Σύμβουλος μού εκμυστηρεύτηκε την πρόθεσή του να είναι το όνομά του στη λίστα των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών για Αντιπεριφερειάρχης, υπερτονίζοντας μάλιστα ότι η «εκλογική ασυλία» που είχαν κάποιοι ήταν μεγάλη αδικία.

 

 

 

 

Μία βλάβη στο μηχανάκι μου με έβγαλε το πρωί της Πέμπτης «πεζή» στους δρόμους της πόλης μας. Βγαίνοντας από την πολυκατοικία είδα μια νεαρή γυναίκα, που σκουντώντας το καρότσι, όπου μέσα του φιλοξενούσε το μωρό της, να προπορεύεται. Δεν θα την πρόσεχα, αν στη γωνία του πεζοδρομίου δεν την έβλεπα να κάνει κύκλο για να ανέβει στο απέναντι στο πεζοδρόμιο, γιατί ακριβώς μπροστά στη ράμπα είχε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

 

 

Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν στο κέντρο της πόλης κι όχι μόνο τα σουβλατζίδικα. Πρώην εμπορικά καταστήματα, που έκλεισαν λόγω οικονομικής κρίσης, μετατράπηκαν σε γυράδικα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Έτσι, μέσα σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους των Σερρών έχει τόσα γυράδικα και σουβλατζίδικα, όσα δεν υπήρχαν ποτέ άλλοτε σε ολόκληρη την πόλη.

 

 

Ακούγοντας το Βουλευτή του Ν.Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη να εξαπολύει βαρύ κατηγορώ προς τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, επειδή συμμετείχε σε διαφήμιση του Jumbo, μου ήρθε στο νου η ρήση «δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται».

Ο άλλοτε Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Ν.Θεσ/νίκης, ο άλλοτε Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο άλλοτε υπεύθυνος του προεκλογικού αγώνα επί Αντώνη Σαμαρά, σήμερα σύρεται ως ο τελευταίος πολίτης που «αμάρτησε», γιατί στη διαφήμιση που συμμετείχε υπήρχε μουσική υπόκρουση με τον ύμνο της ΝΔ(έστω και πειραγμένος). Και ΝΑΙ ! Πρέπει να διαγραφεί ο Ψωμιάδης, που ντρόπιασε το κόμμα, πρέπει να συρθεί στο Διαδίκτυο από τον κάθε πικραμένο Νεοδημοκράτη, δικάστε τον, αφορίστε τον, ξεχάστε τον !

 

 

 

Κάθε φορά που ακούω για φόλες και νεκρά ζώα αναρωτιέμαι για πόσο ακόμη θα συνεχίζεται αυτή η εγκληματική συμπεριφορά απέναντι στα τετράποδα.

Ο κόσμος είναι διχασμένος! Από τη μία αυτοί που αγαπούν και προστατεύουν τα ζώα φτάνοντας πολλές φορές σε «υπερβολές» και από την άλλη εκείνοι, που αδιαφορούν, γίνονται βασανιστές των ζώων και οπλίζουν το χέρι τους με μία φόλα.

Τις ημέρες των εορτών που προηγήθηκαν είδα πολλά νεκρά ζώα στους δρόμους του Ν. Σερρών, άγρια και ήμερα. Αυτά τα ζώα, πέραν του γεγονότος ότι κανείς δεν βγήκε να τα υπερασπιστεί, τα άφησαν κιόλας να λιώσουν από το χρόνο πάνω στην άσφαλτο.

 

 

 

Κύμα καταγγελιών σεξουαλικών παρενοχλήσεων στους καλλιτεχνικούς (κι όχι μόνο) χώρους απασχόλησε τελευταία τα ΜΜΕ.

Σκηνοθέτες επώνυμοι και παραγωγοί ταινιών και θεατρικών παραστάσεων κατηγορήθηκαν από γυναίκες ηθοποιούς ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μέχρι εδώ η είδηση σοκάρει και δημιουργεί εύλογα αγανάκτηση, θυμό και αισθήματα συμπόνιας και συμπαράστασης προς το γυναικείο φύλο.

 

 

 

 

Είναι μία θλιβερή κατάσταση, που όλοι μας γνωρίζουμε ότι υφίσταται στους σερραϊκούς δρόμους. Είναι μία πατέντα κακού τύπου  και το κακό έχει παραγίνει.

Οι κάδοι για τα σκουπίδια, οι μπλε της ανακύκλωσης και οι πράσινοι ή οι γκρι των αμιγώς σκουπιδιών είναι υπό . . . εξαφάνιση. Τη μία τους συναντούμε εμπρός από το σπίτι μας, την άλλη τους ψάχνουμε και τους εντοπίζουμε δεκάδες μέτρα μακρύτερα.

Share on

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN