Το καλοκαίρι κάτι μας πιάνει και βγαίνει ο φωτογράφος από μέσα μας. Θέλουμε να αποτυπώσουμε τις καλύτερες στιγμές μας και να δείξουμε την καλοκαιρινή μας διάθεση με φωτογραφίες ωραίες και ευφάνταστες. Ειδικά όταν είμαστε διακοπές και βρισκόμαστε σε μια υπέροχη παραλία, θέλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να βγάλουμε την τέλεια φωτογραφία. Πρέπει να είναι το instagramm μας δροσερό, ανανεωμένο και άκρως καλοκαιρινό… πώς να το κάνουμε!

 

 

Φορέστε λοιπόν το υπέροχο μαγιό σας, πάρτε πόζα και ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές σίγουρα για πετύχετε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

 

Ο φωτισμός έχει σημασία

Όταν βγάζετε φωτογραφία στην  παραλία δεν πρέπει να έχετε πλάτη τον ήλιο, γιατί σκιάζει το πρόσωπό σας. Αντιθέτως, γυρίστε προς την μεριά του ήλιου και φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σας.

 

Χρώματα

Δώστε χρώμα στη φωτογραφία με ένα αξεσουάρ όπως ένα πολύχρωμο μαγιό ή μια πετσέτα θαλάσσης. Σε περίπτωση που θέλετε να κρύψετε τις ατέλειές σας, φορέστε ένα εντυπωσιακό παρεό και καλύψτε τα λιγότερο αγαπημένα σας σημεία.

 

Η ώρα

Ναι, η ώρα που επιλέγουμε να τραβήξουμε μια φωτογραφία καθορίζει το αποτέλεσμά της. Για παράδειγμα, αν θέλετε να βγάλετε μια φωτογραφία των αγαπημένων σας ή μια σέλφι, η καλύτερη ώρα είναι όταν δύει ο ήλιος γιατί τα χρώματα και ο φωτισμός λειτουργούν προς όφελός σας. Εάν θέλετε να βγάλετε φωτογραφία την παραλία, επιλέξτε ώρες που δεν θα υπάρχει πολυκοσμία και χρησιμοποιείστε τον ήλιο έτσι ώστε να παίξετε με τις σκιές.

 

Δώστε προσοχή στο background

Είναι ωραίο να φαίνεται πράσινο και γαλάζιο μαζί. Προτιμήστε να ποζάρετε σε ένα σημείο που να αναδεικνύει την ομορφιά του μέρους που βρίσκεστε. Αποφύγετε τους περαστικούς εκείνης της στιγμής… εσείς πρέπει να βρίσκεστε στο πρώτο πλάνο!!!

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN