Ήρθε ο Οκτώβριος και άρχισε να πέφτει η θερμοκρασία. Είναι πλέον απαραίτητο να μαζέψουμε τα καλοκαιρινά και να ετοιμάσουμε τα ρούχα μας μέσα στις ντουλάπες. Πολλά δεν τα φοράμε, πολλά δεν μας κάνουν πια. Σίγουρα με τις δουλειές, τα παιδιά και τις υποχρεώσεις όλη αυτή η διαδικασία μας φαίνεται βουνό! Δεν είναι εύκολη υπόθεση και θέλει υπομονή και οργάνωση. Αν αφιερώσετε κάποιες ώρες ώστε να οργανώσετε έξυπνα την ντουλάπα σας θα είναι πολύ πιο εύκολη η καθημερινότητά σας. Θα βρίσκετε εύκολα ότι ψάχνετε και δεν θα σπαταλάτε χρόνο στο να ψάχνετε μια συγκεκριμένη ζώνη ή μια αγαπημένη μπλούζα. 

Αν έχετε οτιδήποτε μέσα στην ντουλάπα σας που έχετε πάνω από 3 χρόνια να χρησιμοποιήσετε είναι καλύτερα να το δωρίσετε ή να το μεταποιήσετε ή πετάξετε το από το να «πιάνει» χώρο.

Οργανώστε μέσα στην ντουλάπα σας τις κάλτσες, τα εσώρουχα, τα φουλάρια και ξεχωρίστε τα παντελόνια από τις φούστες και τα σακάκια. Σκεφτείτε και μετατρέψτε την δική σας ντουλάπα με τρόπο τέτοιο ώστε να σας βολεύει και να σας εξυπηρετεί. Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε ράφια ή καλάθια ή ράγες ώστε να βρίσκετε πιο εύκολα όλα αυτά που χρειάζεστε. Επίσης θα βοηθούσε να είναι τα ρούχα σας έτοιμα σιδερωμένα ώστε το πρωί πριν τη δουλειά να μην χρειάζεται εκείνη την ώρα να τα ετοιμάσετε.  

 

 

Τα μπλουζάκια σας μπορείτε να τα κάνετε ρολά ώστε να μην πιάνουν πολύ χώρο με τον παρακάτω τρόπο στο βίντεο.

 

 

Χρησιμοποιήστε το μία κρεμάστρα και κρίκους για την κουρτίνα του μπάνιου για να κρεμάσετε καπέλα, κοσμήματα ή φουλάρια.

Το ανοιχτήρι από τα αναψυκτικά μπορεί να μας εξοικονομήσει χώρο μέσα στην ντουλάπα ενώνοντας 2 κρεμάστρες μαζί.

Αποθηκεύστε τα ρούχα σε χάρτινες ή υφασμάτινες κούτες ώστε να είναι οργανωμένα και να μην σκονίζονται.

Τοποθετήστε κρεμαστές θήκες μέσα στην ντουλάπα για να οργανώσετε οικονομικά τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας.

 

 

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN