Σε λίγες μέρες αποχαιρετούμε τον Χειμώνα και ήδη με την φαντασία μας γευόμαστε τις μυρωδιές της Άνοιξης!!!! Στο «κατώφλι» λοιπόν του Μάρτη όλοι κάνουμε σχέδια διακόσμησης του μπαλκονιού ή της αυλής μας. Με ελάχιστα ή και καθόλου χρήματα μπορούμε να δώσουμε μια νέα νότα στους χώρους του σπιτιού μας!!!

Το θέμα της διακόσμησης των εξωτερικών μας χώρων… ανεξάντλητο, ανατρέχοντας όμως στο διαδίκτυο και μπαινοβγαίνοντας σε διάφορα σάιτ και μπλογκ εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι οι κατασκευές από παλέτες, τις όποιες και μπορούμε να προμηθευτούμε είτε δωρεάν από επιχειρήσεις που δεν τις χρειάζονται, είτε αγοράζοντάς τες με ένα ποσό των τριών περίπου ευρώ τη μία. Ένα ποσό μικρό , το οποίο όμως αν το διαθέσουμε θα κάνουμε θαύματα.

Επειδή λοιπόν τόλμησα να προχωρήσω στη συγκεκριμένη κατασκευή σας λέω ότι για την κατασκευή ενός παγκακιού από παλέτες απαιτείται χρόνος 15 λεπτών κι έξοδα από 5 έως 10 ευρώ. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι 3 παλέτες, 10-15 καρφιά μήκους 3 εκ. και έξι μεταλλικά δεσίματα, τα οποία τα τοποθετείς για να δέσεις τις παλέτες καρφώνοντάς τα πάνω σε αυτές και τέλος βερνίκι ή χρώμα της αρεσκείας σας.

Εύκολα λοιπόν και γρήγορα φτιάχνεις το δικό σου παγκάκι και βάζοντας επάνω του πολύχρωμές μαξιλάρες έχεις δημιουργήσει τον δικό σου χώρο χαλάρωσης.

Υ.Γ. Το συνοδευτικό τραπεζάκι το κατασκεύασα από μια γλάστρα που δεν χρησιμοποιούσα και το ξύλο από ένα σπασμένο ράφι της κουζίνας. Έβαψα κι αναποδογύρισα τη γλάστρα και πάνω της κόλλησα με σιλικόνη το κομμάτι ξύλου…

 

Αλλάξτε λοιπόν τον χώρο σας εύκολα και γρήγορα!!!!

 

Δείτε μερικές ιδέες παρακάτω...

 

 

 

 

 

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN