Έχεις αναρωτηθεί ποτέ από ποιον έχεις κληρονομήσει τα χαρακτηριστικά ή τις συνήθειές σου;  Το γενεαλογικό σου δέντρο συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία και το cloud για να σου λύσουν όλες τις απορίες.

 

Το Family Tree Builder είναι το δημοφιλέστερο λογισμικό οικογενειακής ιστορίας και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας τους να εξερευνήσουν τη δική τους οικογενειακή ιστορία και να χτίσουν το γενεαλογικό τους δέντρο. Το λογισμικό παρέχει πολλές δυνατότητες, όπως εισαγωγή φωτογραφιών, χαρτών, κοινωνική δικτύωση και πολλά άλλα.

Αρχικά πρέπει να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στο www.myheritage.gr. Στη συνέχεια η δημιουργία του γενεαλογικού δέντρου της οικογένειάς σου είναι πανεύκολη, αρκεί φυσικά να γνωρίζεις όλα τα στοιχεία που ζητούνται. Αρχικά θα πρέπει να πληκτρολογήσεις το δικό σου ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησής σου και το ονοματεπώνυμο των γονιών σου. Το πρόγραμμα παρέχει έναν εύχρηστο wizard που σε καθοδηγεί βήμα προς βήμα. Εάν δεν γνωρίζεις κάποιο στοιχείο ενός συγγενή σου, μπορείς να το αφήσεις κενό και να το συμπληρώσεις αργότερα.

 

Συνεχίζοντας, δημιουργείς σιγά σιγά το οικογενειακό δέντρο με τα βασικά μέλη της οικογένειας (παππούδες, γονείς, παιδιά). Για να το επεκτείνεις, μπορείς σε οποιοδήποτε μέλος να εισαγάγεις παιδιά, γονείς, συζύγους κλπ. Η εφαρμογή έχει πολλές ακόμη λειτουργίες σχετικές με την αναζήτηση προγόνων και τη συσχέτιση με άλλα οικογενειακά δέντρα μέσω Διαδικτύου.

 

 

 

Στο MyHeritage οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν και μια πιο εξελιγμένη λειτουργία επί πληρωμή, την εξέταση DNA! Αν παραγγείλεις το DNA Kit, θα λάβεις ταχυδρομικώς ένα μικρό κουτί που περιέχει όλα όσα θα χρειαστείς. Με την ειδική μπατονέτα θα πρέπει να πάρεις δείγμα σιέλου από το εσωτερικό του μάγουλού σου. Στη συνέχεια την αποστέλλεις με τη συσκευασία που θα βρεις στο κουτί και σε 3-4 εβδομάδες θα λάβεις ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα.

Μέσω ειδικών αλγόριθμων το DNA σου εξετάζεται ώστε να καθοριστεί ποια τμήματά του προέρχονται από διαφορετικές περιοχές του κόσμου. Έτσι μπορείς να ανακαλύψεις συγγενείς που ούτε ήξερες ότι υπάρχουν!

Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία βρέθηκε στο Tel Aviv για μια μοναδική guest εμφάνιση στον τελικό της Eurovision, έκανε και αυτή το dna τεστ και εξεπλάγην με τα αποτελέσματά της!!!

 

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN