Όπως σε όλες τις διακοπές έτσι και το Πάσχα πέρνουμε 2-3 κιλά και ενόψει καλοκαιριού θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτά. Είναι οι ιδανικές μέρες για να ξεκινήσεις γυμναστική, σωστή διατροφή και αποτοξίνωση! Σας παρουσιάσουμε κάποιες εύκολες λύσεις προκειμένου τα κιλά του Πάσχα να αποτελέσουν παρελθόν από την σιλουέτα σας η οποία πρέπει να είναι η κατάλληλη για το καλοκαίρι που πλησιάζει.

 

Αρχικά πήγαινε σε έναν διαιτολόγο για να αξιολογήσεις την κατάσταση των κιλών σου και για να σε συμβουλεύσει για την σωστή διατροφή που πρέπει να ακολουθήσεις.

Κάνε τζόκινγκ. Το γρήγορο περπάτημα είναι μία λύση αν είσαι εντελώς αγύμναστη. Ξεκίνησε με 15 λεπτά την ημέρα και αν είσαι κοντά σε θάλασσα ακόμη καλύτερα. Θα ιδρώσεις και μετά θα είσαι έτοιμη και για κολύμπι!

Αν είσαι σε σχέση σου έχουμε την καλύτερη γυμναστική. Κάνε σεξ! Οι θερμίδες που θα κάψεις θα είναι τόσες ώστε σιγά σιγά να απαλλαγείς και από τα παραπανίσια κιλά.

Κάνε καθισματάκια χρησιμοποιώντας βαράκια. Μείνε όρθια, άνοιξε τα πόδια σου με απόσταση ίση περίπου με το άνοιγμα των ώμων σου, κράτησε τα βαράκια στη μέση και κάνε καθισματάκια. Τρία σετ των 12 επαναλήψεων για αρχή.

Αν είσαι από τις γυναίκες που τα κιλά τα παίρνεις στην κοιλιακή χώρα, η ιδανική άσκηση είναι οι κοιλιακοί. Ξεκίνα με 4 σετ των 15 επαναλήψεων.

Πάρε τις φίλες σου και πηγαίνετε για περπάτημα. Τουλάχιστον μία ώρα θα κάνετε και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα. Οι γυναικείες συζητήσεις περί σχέσεων είναι ιδανικές καθώς η ώρα περνάει πολύ γρήγορα χωρίς να το καταλαβαίνεις!

 

 

 

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN