Πρόσφατα αναρτήθηκε στα social media μια υπέροχη φωτογραφία, με νέους γνωστούς άνδρες, βαμμένους στα ροζ! Ο Αντίνοος Αλμπάνης,  ο Ορφέας Αυγουστίδης, o Σταύρος Σβήγκος, o Σπύρος Μαργαρίτης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Νικόλας Μάστορας και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, πόζαραν στο φωτογραφικό φακό και αποτύπωσαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο ένα μήνυμα αγάπης για την καμπάνια  ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού.

 

Avon  κορυφώνει την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, συνεχίζοντας να πρωτοστατεί και δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και την στήριξή της στις γυναίκες. Μια πρωτότυπη καμπάνια ενημέρωσης και κινητοποίησης για την νόσο, το #PinkAlert, με αποκορύφωμα την 25η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, ολοκληρώνεται, έχοντας «αγγίξει» χιλιάδες Ελληνίδες, με χιλιάδες μηνύματα αγάπης για τη ζωή να έχουν μοιραστεί, μέσω του PinkAlert.gr.

Η μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού είναι ένας αγώνας που δίνεται κάθε μέρα και ΟΧΙ μια φορά το χρόνο. Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Avon παρουσίασε το  Pinkalert.gr, ώστε ο καθένας να μπορεί να στείλει το δικό του μήνυμα αγάπης για τη ζωή, μέσω δημιουργικών και αισιόδοξων εικαστικών, στη μητέρα, την αδελφή, τη φίλη και σε όλες τις γυναίκες της ζωής του, υπενθυμίζοντας ότι η ενημέρωση και η πρόληψη διαδραματίζουν το σημαντικότερο ρόλο στον αγώνα κατά της νόσου.

Το PINK ALERT είναι ένα μήνυμα αγάπης για τη ζωή.
Μπες στο Pinkalert.gr και διάδωσέ το #ΠΡΩΤΑΕΣΥ.

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN