Ο προγραμματισμός για την ημέρα του γάμου, γεμίζει τις καλύτερες νύφες με αρκετή άγχος. Η λίστα των προσκεκλημένων, η κράτηση του τελιού χώρου και η εύρεση του ονειρεμένου νυφικού, κάνουν τη διαδικασία αρκετά δύσκολη. Και φυσικά οι νύφες πιέζονται και αισθάνονται ότι εκείνη την ημέρα θα πρέπει να μοιάζουν με αγγέλα της Victoria Secret.

 

Η Cheyenne Gil, φωτογράφος στην Αμερική, αλλάζει τα πρότυπα δεδομένων της θρησκευτικής κουλτούρας. Γυναίκες που δεν έχουν το σωματότυπο για παστέρ, με ατελείες και περιττές κιλά, φωτογραφίζονται από το φακό της, σε αισθησιακό και vintage consept, αποκομίζουν αυτοπεποίθηση και μαθαίνοντας να αγαπούν το σώμα τους. Πιο συγκεκριμένα η φωτογράφος υποστηρίζει ότι οι πελάτες αρχικά φοβούνται ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό, αλλά τελικά η φωτογραφία αποτελεί για αυτούς ένα σημαντικό ενισχυτικό αυτοεκτίμησης. Απολαμβάνουν το πώς αισθάνονται κατά τη διάρκεια της φωτογραφίας τόσο πολύ, που συχνά επιτρέπουν τον εαυτό τους περισσότερο και γίνονται πιο βαρετές.

 

Η ίδια λέγει: «Η φωτογραφία θέλουν να είναι ένα σέξι δώρο προς τους αγαπημένους τους, για την ημέρα του γάμου τους. Μετά την φωτογράφηση όμως συνηθίζουν να λένε ότι αισθάνθηκαν καταπληκτικά για τον εαυτό τους και ότι αν αυτή η αίσθηση δώσουν στον αγαπημένο τους, θα είναι θαυμάσια! »

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN