Οι "Ημέρες εγκλεισμού" αποτελούν μία συλλογή αυτοτελών ποιημάτων που γράφτηκαν σε πραγματικό χρόνο και εκφράζουν σκέψεις και συναισθήματα που μπορεί να αναγνωρίσει σε αυτά ο καθένας μας, ζώντας μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Με πολλές απαγορεύσεις κυκλοφορίας και πολλούς φόβους για την ψυχική και σωματική μας υγεία. Κάνοντας ο καθένας μας ένα βήμα να απομακρυνθεί από το πρόβλημα, μία πανδημία που πλήττει την παγκόσμια κοινότητα και έχει ως πλαίσιο της ανθρώπινες απώλειες και μία τεράστια οικονομική καταστροφή, βλέπει στο κάθε ποίημα πολλές πλευρές της ζωής να αιμορραγούν, αλλά να παλεύουν ταυτόχρονα να αντέξουν. Πολλές ανθρώπινες σχέσεις να δοκιμάζονται έντονα και αξίες να κλονίζονται.

 

Θέληση μου είναι το κάθε ποίημα να αποτελεί για τον αναγνώστη ένα ερέθισμα σκέψης για τη δίψα για ζωή και όχι για τη θρέψη του φόβου και της απογοήτευσης.

 

 

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΤΖΙΝΗ

 

Γεννήθηκε και ζει στις Σέρρες. Aπό το 2008 εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε στο τμήμα επιστημών της εκπαίδευσης στην προσχολική ηλικία (Επιστήμες της αγωγής ΔΠΘ) και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην «Κοινωνικοπολιτισμική εκπαίδευση και κατάρτιση εμψυχωτών». Έχει εργαστεί σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς ως επιμορφώτρια και αποτελεί μέλος της «Επιστημονικής Ένωσης για την προώθηση της εκπαιδευτικής καινοτομίας (Ε. Ε. Π. Ε. Κ. ).

Αγαπάει τα παραμύθια και δεν παύει στιγμή να προωθεί την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας.

 

 

Κείμενα: Τζίνη Ζαχαρούλα

Email: tziniza@gmail.com

 

 

Εικονογράφηση: Σκιαδοπούλου Γλυκερία

KARPOUZAKIS art & graphic design

Ιουστινιανού 8 Σέρρες / τηλ. 2321307662 / Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 -------->>>>>>>>  Διαβάστε το με ένα κλικ εδώ <<<<<<<---------

 

 

 

 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN