Σε περίοδο καραντίνας η Γιώτα Στανελούδη, παιδαγωγός, έγραψε αυτό το υπέροχο παραμύθι για να εξηγήσει στην κόρη της τι ζούμε το τελευταίο διάστημα…

 

Την εικονογράφηση ανέθεσε στην γραφίστρια Γλυκερία Σκιαδοπούλου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας KARPOUZAKIS art & graphic design, στις Σέρρες.

Η ιστορία απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Είναι μια ιστορία που περιγράφει με χιουμοριστική διάθεση την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνει αυτές τις μέρες ο πλανήτης μας.

Όλα κυλούν ήρεμα, όταν ο βασιλιάς Κορονοϊός αποφασίζει να κάνει πόλεμο με τους ανθρώπους. Επιδιώκει να τους κυβερνήσει. Πώς αντιδρούν οι άνθρωποι; Θα καταφέρουν να τον απομακρύνουν;

 

 

Λίγα λόγια για την συγγραφέα:

 

Η Στανελούδη Γιώτα κατάγεται από το Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου. Είναι δασκάλα, απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου «Σπουδές στον Παρευξείνιο χώρο» του τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων χωρών με ειδίκευση στη Διαπολιτισμική Αγωγή και τελειόφοιτη του Μεταπτυχιακού προγράμματος του Ελληνικού Ανοιχτού  Πανεπιστημίου «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου".

 

 

Διαβάστε το παραμύθι με ένα κλικ εδώ!

 

Επίσης στην επίσημη σελίδα Vasilias Koronoios θα βρείτε διάφορες δραστηριότητες

για να απασχολήσετε τα παιδιά σας μέσα στο σπίτι. 

Login Form

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Serrebrity

Διεύθυνση: Ιουστινιανού 8, Σέρρες

Τηλ.: 2321307662
 
KARPOUZAKIS • ART & GRAPHIC DESIGN